Бридкі каченята шоу-бізнесу: чия зовнішність не подобається прихильникам – Лобода, Могилевська та інші

Стандарти краси диктують свої ідеали зовнішності й часто зірок критикують за те, що вони не підпадають під ці правила. На щастя, останнім часом тенденції змінюються і стандарти, як такі, зникають і зовсім. Редакція "Сенсації" пригадала зірок, яким найбільше дошкуляли за те, що вони якісь "не такі".

Неллі Уварова

Неллі Уварова

Головну героїню серіалу “Не родись красивою” Нелі Уварова прозвали бридким каченям саме через роль Каті Пушкарьової. Жінка ніколи не ображалася на такі слова, адже розуміла — часом екранний образ для телеглядачів перетікає в реальність і персонажа та акторку розмежовують далеко не всі. Жінка декілька разів експерементувала із зовнішністю — набирала зайву вагу, худла, змінювала стрижку. Зараз вона залишається улюбленицею мільйонів, щасливою мамою та дружиною.

Наталя Могилевська

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Під постами Наталі Могилевської також можна зустріти критику, яка стосується її зовнішності. Хоча на початку своєї кар’єри у неї закохувалися тисячі прихильників. Артистці так і не вдалося побудувати сімейне щастя, проте вона не здається і все ще мріє зустріти справжнє кохання та народити малюка. Хоча вік і бере своє — Наталя не соромиться показувати себе без макіяжу та фотошопу, а на критику просто не зважає.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк розповіла про стосунки з альфонсом
Леся Нікітюк

Телеведуча та зірки “Орла і решки” також натерпілася негативу у коментарях під своїми фотографіями. Та Леся, яка зі студентських років займалася гумором, завжди ставилася до подібних висловлювань з посмішкою. Вона з дитинства буда високою та худорлявою, тож у школі пережила чимало насмішок. Проте її працездатність допомогли Нікітюк стати красунею та справжньою світською левицею.

Світлана Лобода

Світлана Лобода стала нареченою
Світлана Лобода

Екс-віагрнка Світлана Лобода відома не лише своїми піснями, а й пластичними операціями, які вона робила. Якщо порівняти артистку ра початку кар’єри і зараз, то можна помітити значні зміни на її обличчі — саме за це зовнішність Лободи часто критикують прихильники та ЗМІ. Проте сама артистка не зважає ні на які образи, вона впевнена в собі та успішна виконавиця.

Схожі статті