Арсен Мірзоян вперше показав дочку від Тоні Матвієнко, яка заспівала на концерті в тата: “Моє маленьке диво”

Відомий український співак Арсен Мірзоян відіграв великий сольний концерт, на якому його прийшли підтримати найдорожчі – дружина Тоня Матвієнко та їхня донечка Ніна. Дівчинка зачарувала усіх присутніх своїм талантом і сміливістю вийти на сцену перед повним залом глядачів у свої 5 рочків.

Свій співочий талант Арсен Мірзоян вперше продемонстрував на сцені вокального шоу “Голос країни”, де і познайомився з дочкою народної артистки Ніни Матвієнко Тонею. Чоловік працював майстром на металургійному комбінаті “Запоріжсталь”, але завжди мріяв співати і заробляти на життя саме музикою. Попри те, що перемогти в проєкті йому не вдалося, саме участь у ньому відкрила Арсену дорогу в шоу-бізнес. Та це не єдине, що кардинально перевернуло життя співака.

Зустріч Мірзояна з Матвієнко стала по-справжньому доленосною. Спочатку музиканти спілкувалися лише як друзі, але під час спільного концертного туру Україною між ними спалахнула іскра, яку не вдалося погасити. На той момент вдома Арсена чекала дружина і двоє дітей, тож роздуми про те, чи варто розвивати стосунки з Тонею, тривали довго і важко. Близько року співак тримав у собі всі ці думки і зрештою вирішив бути чесним. Так він полишив дружину, синів і зійшовся зі своєю новою коханою.

Арсен Мірзоян жене Тоню Матвієнко на кухню
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Згодом у пари народилася донечка, яку вони назвали на честь знаменитої бабусі Ніни Митрофанівни Матвієнко. І хоча ще зарано пророкувати майбутнє дівчинки, адже їй лише 5 років, але сценічний дебют в неї вже відбувся.

Арсен Мірзоян заспівав в дуеті з маленькою дочкою Ніною від Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян заспівав в дуеті з маленькою дочкою Ніною від Тоні Матвієнко

30 листопада Арсен Мірзоян відіграв великий сольний концерт у палаці “Україна” з нагоди 10-річчя творчої діяльності. Приємним сюрпризом для слухачів стали дуети артиста з іншими зірками, але найбільше глядачів зворушив дует Арсена з маленькою Ніною, яка вийшла до тата разом з мамою Тонею.

“Моє маленьке Диво, наша Сніжинка. Смілива і дзвінка”, – написав Мірзоян під серією фото з коханими дівчатами.

Підписники одразу ж почали коментувати світлини:

  • “Неймовірна і талановита дівчинка”;
  • “Маленька копія бабусі!”;
  • “Дуже смілива. При повному залі вийти і заспівати, браво!”;
  • “Манюня дуже схожа на маму”, – пишуть коментатори.
Фанати у захваті від дуету Арсена Мірзояна з маленькою дочкою Ніною
Фанати у захваті від дуету Арсена Мірзояна з маленькою дочкою Ніною

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.