Екс-холостячка Ксенія Мішина вперше назвала причину розриву з Олександром Еллертом: “Заради свого здоров’я”

Відома українська акторка Ксенія Мішина стала першою Холостячкою країни, яку вдалося в себе закохати сценаристу "Кварталу" Олександру Еллерту. Повною несподіванкою для фанатів стала новина про розставання пари, і зірка нарешті відверто назвала причину розриву з коханим.

З участю в романтичному реаліті-шоу “Холостячка” особисте життя Ксенії Мішиної стало надбанням громадськості. Ба більше, знаменитість не приховувала від публіки подробиць стосунків з Еллертом, коли вони ще були. Після фіналу пара одразу з’їхалася і почала будувати спільне майбутнє. З боку вони демонстрували справжню ідилію, допоки на річницю знайомства акторка не повідомила про розставання з обранцем без розкриття причин такого рішення.

Згодом Ксюша і Саша зійшлися, а потім знову розійшлися. Враховуючи, що їхні неодноразові паузи у відносинах, фанати сподівалися, що кохання зрештою переможе і вони будуть разом. Втім, після появи Мішиної в YouTube-шоу Олексія Дурнєва стало зрозуміло, що цього більше не буде.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт розійшлися

Ведучий поцікавився в гості, що треба зробити Еллерту такого, щоб повернути кохану. Екс-холостячка одразу ж відповіла, що ситуацію не врятують ніякі ефектні вчинки і подарунки чоловіка у якості вибачення за свої проступки. Ксенія запевнила, що більше не спрацює навіть сюрприз у вигляді напису свічками на землі “Я тебе кохаю”, який Олександр показував Мішиній з висоти пташиного польоту.

Дурнєв зауважив, що акторка – любителька екстриму, адже на питання проте, чи сподобалося їй кататися у зимових Карпатах на санчатах з колишнім бойфрендом, вона сказала, що дуже:

“Я просто люблю все, що страшно. Все, що страшно і токсично, все, що аб’юзивно – люблю, але на певний час, потім все”, – зазначила Ксенія і додала, що покинула Еллерта “заради свого здоров’я”.

Екс-холостячка Ксенія Мішина відверто відповіла, чи разом вони з Олександром Еллертом
Ксенія Мішина розкрила причину розставання з Еллертом

Не виключено, що у їхній екс-парі мали місце аб’юз (психологічний тиск на партнера) і токсичність, адже саме на ці проблеми Мішина натякнула. Втім, що насправді між ними відбувалося, вона так і не розповіла, тож шанувальникам залишається лише здогадуватися.

Схожі статті