Панорама, макети яхт та футуристичний інтер’єр: Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток

Ведучий популярного ток-шоу "Стосується кожному" Андрій Данилевич, який розкриває разом з гостями найактуальніші проблеми сучасного українського суспільства, веде доволі закритий образ життя. Але нещодавно знаменитість вирішив показати свій будинок, і дійсно вразив смаком.

Ведучий гостросоціального ток-шоу “Стосується кожного” на телеканалі “Інтер” Андрій Данилевич почав активно користуватися соціальними мережами відносно нещодавно. Але життя знаменитості поза камерами вже привертає увагу користувачів мережі, які починають активно підписуватися на його акаунт.  Зараз зірка береться показувати і свою сім’ю, і місце, де він живе.

Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток

Так, нещодавно на особистій сторінці Андрія Данилевича в соціальній мережі Instagram з’явилося нове відео, у якому він рекламував черговий продукт. Але суть, звісно, не в цьому.

Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Під час зйомки він засвітив свій будинок у Києві. Так, в інтер’єрі маєтку переважають контрастні кольори, переважно білий чорний та пісочний. На першому поверсі купа панорамних вікон, завдяки яким у приміщенні світло, а міські пейзажі привертають увагу в першу чергу.

Андрій Данилевич вперше показав, як виглядає його маєток. Скріншоти особистої сторінки телеведучого

Окрім гостьової кімнати Андрій Данилевич показав і кухню, яка виконана у суто футуристичних мотивах. Плавні лінії, підсвітка та новітня техніка змушують спостерігати за героєм ролику, не відриваючи очей. Готувати зірці допомагали його діти, які все частіше стають героями контенту у його мікроблозі.

Сподіватимемося, що найближчим часом Андрій покаже і другий поверх свого маєтку. Судячи з побаченого, Даниловичу є чим здивувати своїх фанатів.

Схожі статті