Дзідзьо з тремтінням у голосі розповів про смерть рідного батька: “І тут маму заносять на руках до хати”

Легковажний образ кумедного Дзідзьо — лише образ, за яким ховається непросте минуле, важка праця та мрії про славу. Завдяки численним інтерв'ю його дружини Ярослави стає зрозуміло, що Михайло не просто комік, а дуже складна людина з комплексом різних емоцій та почуттів.

Популярний український артист Дзідзьо постійно розповідає пошановувачам своєї творчості про маму, яка зараз проживає в Португалії. Між жінкою та її сином існує ніжний зв’язок, який не здатні обірвати ані відстань, ані минуле.

Дзідзьо розповів про смерть рідного батька

Втім, про батька знаменитість майже ніколи не говорить. Це тому, що розмови про нього приносять біль. Але нещодавно він все ж таки повідав про те, як дізнався, що його рідний тато пішов на той світ.

Дзідзьо розповів про смерть рідного батька

Так, майбутній артист залишився без батька, коли йому було 13 років. Перед тим, як піти назавжди, чоловік тиждень страждав від сильних головних болей. Ніхто навіть і запідозрити не міг, що зволікання виллється у трагедію. Дуже скоро чоловік потрапив до лікарні, а з неї не повернувся.

“Він помер, тому що застудив голову. Ззаду нерв застудив, ми не знали, що відбувається, бідні часи були. Він терпів тиждень головний біль. 8 березня його відправили до лікарні. Пам’ятаю, мама мала їхати з татом до лікарні і тиждень була з ним у лікарні у Львові. І тут маму заносять на руках в будинок – і я все зрозумів. Важкий момент був, дуже”

Коли журналісти питають про батька знаменитості, він завжди тримає всі емоції в собі. Але спостерігаючи за Дзідзьо під час цього інтерв’ю, можна помітити, наскільки ця тема для нього хвилююча та надскладна.

Нагадуємо, що декілька місяців тому родина Михайла Хоми зруйнувалася. Чоловік розлучився з дружиною, стосунки з якою будував впродовж 20 років. Пара не мала дітей, але нажила велику кількість майна, яку чесно розподілила після розриву. Зараз артист самотній, і повністю присвячує себе творчості.

Схожі статті