Як виглядає пам’ятник, який Тіна Кароль встановила батьку Євгена Огіра на могилі: вшанувала пам’ять свекра

Тіна Кароль у квітні 2013 втратила чоловіка. Доля розпорядилася так, що через 40 днів по уходу Євгена Огіра, не стало у живих і його тата. На пам'ятник своему чоловікові поп-діва не шкодувала гонорарів, але як вшанувала свекра знаменита білявка? Дізнайтеся у матеріалі.

2013 рік став чорним для Тіни Кароль та її родини. Співачка втратила коханого. Ледь-ледь відійшовши від трагедії, на неї та маму Євгена чекало нове горе: помер тато відомого продюсера. Жінки лишилися самі підіймати родину.

Тіна Кароль та Євген Огір

Як виглядав і ким був свекор Тіни Кароль?

Всі прижиттєві фотографії немололого чоловіка зберігаються надійно в особистому архіві поп-діви. Відомо, що тата Євгенія звали Валерієм. Народився у 1951 році.

15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися
15 червня 2008 року Тіна Кароль та Євген Огір обвінчалися

Чоловік дуже любив свого сина і його серце просто не витримало звістки про те, що коханої дитини не стало у живих. Роз’ятрило душу ще й те, що тривала хвороба не давала спокою молодому сильному Євгену. Нагадаємо, що йому було всього 32 роки, коли душа відлетіла на небо.

Вдовою Валерія лишилася дружина – Раїса Петрівна. Поховали чоловіка поруч з сином. У мережі часто згадують, як літня жінка приходить до рідних на Берковецьке кладовище і кожному приносить скромний букетик червоних гвоздик.

Могила Євгена Огіра через рік

Спершу на могилах стояли прості дерев’яні хрести. Тіна – дуже віруюча особа, тому трималася споконвічних традицій. За рік поставили пам’ятники.

Євгену поставили з білосніжного мармуру. Батькові вибрали скромніший. Папараці встигли сфотографувати лише обеліск Огіра-молодшого, на який зірка могла витратити у 2014 році близько 3 тисяч доларів. До його ж тата не добралися. Останній прихисток своїх рідних Кароль ретельно оберігає. Рідних поховали біля цвинтарного храму. Могили ще у 2013 прикрасили вічнозеленими кущиками і туями. Цікаво, що у перший рік поминати рідних співачка зі свекрухою прийшла нарізно.

Схожі статті