Аліна Гросу намагалася приховати розлучення з бізнесменом Олександром Комковим: був шанс на примирення пари

Розлучення юної виконавиці Аліни Гросу та московського бізнесмена Олександра Комкова пройшло зі скандалом і доволі гучно. Артистка не приховувала жодних деталей та вивернула усю брудну білизну на огляд публіки. Та чи хотіла вона цього насправді і як міг завершитися конфлікт?

Союз талановитої виконавиці Аліни Гросу та перспективного бізнесмена з Москви Олександра Комкова здавався чимось казковим. Пара вирішила одружитися вкрай швидко, як для молодих людей, і зіграла весілля у місті, де розгорталися події трагедії Шекспіра “Ромео та Джульєтта”. Але не пройшло і півроку, як публіка почула неприємну новину: співачка розлучається з обранцем.

Аліна Гросу намагалася приховати розлучення з бізнесменом Олександром Комковим

Батьки Аліни Гросу витратили на її весілля з колишнім чоловіком 100 тисяч євро
Аліна Гросу намагалася приховати розлучення з бізнесменом Олександром Комковим

У численних інтерв’ю дівчина розповідала, що шлюб дав тріщину тоді, коли Олександр попросив в неї пожити окремо. А сам нібито пішов до іншої жінки, яка була набагато старша за нього та багатша за його благовірну. За словами Аліни, вона тримала його декілька тижнів, а потім їхні стосунки зруйнувалися. Хлопець повернувся до Гросу.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова
Аліна Гросу намагалася приховати розлучення з бізнесменом Олександром Комковим

Саме тоді у зірок була можливість врятувати свій союз, але артистка вирішила, що її гідність дорожча. Вона відмовила московському бізнесмену, а він у відповідь заявив, що кожна наступна його жінка заможніша за попередню.

Спочатку Аліна не хотіла розповідати про розрив навіть батькам. Їй було соромно. Так як її тато не схвалював цей союз і був впевнений, що він швидко зруйнується, Аліні було не по собі. Але розповісти про те, що накоїв Олександр таки довелося. Варто відмітити, що Комков не згоден з думкою колишньої щодо того, що він першим покинув співачку. А його ліпший друг і того більше, стверджує нібито співачка усе нафантазувала і ніякої коханки не існувало.

Схожі статті