Лідія Таран обрізала волосся і зробила боб-каре з чубчиком: Андрій Доманський не впізнає екс-дружину

Одна з найвідоміших українських білявок Лідія Таран вирішила змінити зачіску, яка була її візитівкою впродовж 15 років. Телеведуча заінтригувала підготовкою у салоні, з якої стало ясно, що зміни будуть кардинальні і неочікувані для глядачів програми новин. Усі деталі в статті

Лідія Таран — дуже постійна людина, і постійна в усьому. Вона не зраджує своєму вибору у будь-яких сферах життя. Будь то чоловік, або стиль одягу. Так, зачіска телеведучої вже стала її візитівкою. Усі ведучі програми новин ТСН дуже різні, і Таран також є яскравою індивідуальністю. Але усім нам інколи дуже хочеться змін. І здається, для Лідії цей час настав.

Лідія Таран обрізала волосся і зробила боб-каре з чубчиком

Так, сьогодні у зірки день змін у зовнішності. Її єдина донька, яка народилася у союзі з Андрієм Доманським, Василина, нарешті зняла брикети, а її посмішка перетворилася на голлівудську. Знаменитість пожартувала, що прийшла з роботи і не впізнала власну дитину. Але це не все.

Незабаром на особистій сторінці Лідії Таран в соціальній мережі Instagram з’явилося декілька публікацій, які були присвячені парихмахерській справі.

Лідія Таран обрізала волосся і зробила боб-каре з чубчиком. Скріншоти особистої сторінки телеведучої

Своє розкішне волосся білявка довірила майстру зі створення голівудських зачісок і запропонувала підписникам вгадати, що вона збирається зробити: каре або ж чубчик.

Останній раз Лідія Таран з’являлася на телебаченні з каре на початку двотисячних, коли її кар’єра тільки-но стартувала, а майбутню зірку мало хто знав в обличчя.

Лідія Таран обрізала волосся і зробила боб-каре з чубчиком. Архівна світлина телезірки

Але мода циклічна, і наше життя також. Можливо зміна іміджу допоможе телеведучій зробити інші важливі рішення, які змінять її життя.

Схожі статті