Микита Добринін зачарував мережу знімком з коханою

Найромантичніша пара українського шоу-бізнесу вкотре зачарували романтичним фото.

Даша Квіткова стала переможницею 9-го сезону популярного проекту “Холостяк”. Вона блогер і амбасадор ювелірного дому “”SOVA”.

Історія Микити і Далі розпочалася на проекті і закінчилася щасливою подією у їхньому житті. Весь проект чоловік чекав від обраниці різних емоцій і дуже зрадів, коли наприкінці дівчина розповіла про те, що її дратує.

Після проекту Микита та Даша почали жити разом з ініціативи чоловіка. А через деякий час він зробив коханій пропозицію на Балі, на що дівчина відповіла ствердно.

Два місяці пара телеведучого Микити Добриніна і блогера Даші Квіткової щасливі чоловік і дружина. Зараз пара проводить разом багато часу. Вони працюють над багатьма спільними проектами, але при цьому не втрачають романтику і можливість насолодитися одне одним.

Днями дівчина виклала на своїй Instagram-сторінці спільне фото, на якому пара виглядає щасливою і закоханою.

У підписі під знімком дівчина написала “Дві людини. Дві непрості історії. Знайшли одне одного, вилікували і стали одним щасливим цілим”.

Фото пари зроблене у чорно-білій кольоровій палітрі, яка найкраще передає емоції, тож легко здогадатися, що пара хотіла показати саме свої щирі емоції і щастя.

У коментарях прихильники пари написали, що вони ідеальна пара і їм не вистачає лише дитини. Дехто з шанувальників попросили пару розповісти історію свого життя і знайомства.

Цікаво, що Микита і Даша єдина пара проекту, яка залишилася разом назавжди і відгуляла весілля. Почуття між парою виникли під кінець шоу, але дівчина зробила все, щоб лишитися до кінця. Вона не приховує, що хитра і добре продумовує ходи наперед і пишається цим.

Пара щаслива і з задоволенням ділиться моментами свого життя з прихильниками.

 

 

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.