Чи існує насправді старша донька Мохаммада Захура: дівчину ніхто не бачив, а Камалія навіть говорити не хоче

Шлюб Мохаммада Захура і Камалії вважається майже зразковим. Втім, і у їхніх стосунках без таємниць не обходиться. Відомо, що пакистанський бізнесмен був вже одруженим, і ходять чутки про те, що чоловік має двох дорослих дітей. Та наскільки це правда?

Горда Камалія не одразу прийняла залицяння свого майбутнього чоловіка. Багатій-іноземець був ладний зірку з неба дістати, аби його пасія погодилася піти на побачення. Співачка, вирісши на традиційних цінностях, не розуміла, чому її намагаються задобрити подарунками. Згодом Захуру вдалося довести, що за фасадом всемогутнього бізнесмена живе чуйна і турботлива людина, здатна на благородні подвиги заради коханої жінки.

Камалія і Мохаммад Захур
Камалія і Мохаммад Захур

У 2003 році пара нарешті побралася. Відтоді у кожному інтерв’ю підприємець буде говорити, що його першою та єдиною дружиною завжди була є і буде лише блискуча Камалія.

Проте, вже давно ні для кого не секрет, що 66-річний Мохаммад був вже одружений.

Що відомо про перший шлюб чоловіка Камалії?

У мережі давно є інформація про те, що Захур взяв у дружини слов’янську дівчину, коли був досить молодий. Вона, як вважається, народила йому сина і дочку, прийняла мусульманство, але від розлучення це не врятувало. Якщо хлопця Армана бачили на світлинах навіть разом з Камалією, то про дівчину відомо мало.

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Арман з батьком та Камалія Захур, чи існує насправді старша донька Мохаммада Захура?

Чи існує вона насправді? Питання риторичне. За інформацією у Вікіпедії, звати її Тетяна. Вік – невідомий, але зрозуміло, що від Арабелли і Мірабелли вона – набагато старша. На світлинах її немає, адже дівчина виховувалася за мусульманською традицією. Скромність і невибагливість – ось основні цінності. Більше того, у цій релігійній спільноті не прийнято, аби жінка з’являлася на публіці або виставляла себе на показ.

Сама ж Камалія ніколи не підіймала теми стосунків зі своїм пасинком та падчеркою.

Схожі статті