Холостячка-2 фінал від 03.12.2021: хто переміг у шоу і почув від Злати Огнєвіч зізнання в коханні

Украінські глядачі вже побачили фінал Холостячки 2 від 03.12.2021. Почуття усіх учасників досягли своєї межі і Златі довелося розбити серце не одному чоловіку. І хоча Холостячці було надскладно зробити свій вибір, вона його таки зробила. Дізнайтеся, хто переміг в шоу Холостячка 2021.

Нарешті стало відомо, хто переміг в шоу Холостячка-2 після фіналу від 03.12.2021. Злата Огнєвіч віддала своє серце лише одному з трьох фіналістів. Ним став Андрій Задворний. А розгніваний Діма покинув зйомки з розбитим серцем та зруйнованими надіями на весілля з коханою жінкою.

Злата Огнєвіч вдруге попрощалася з Романом Свечкоренко

Хто переміг в 2 сезоні шоу Холостячка зі Златою Огнєвіч

Декілька тижнів тому Злата Огнєвіч попрощалася з Романом Свечкоренко через те, що він був одружений. Але не дивлячись на образу та здоровий глузд, Холостячка дала другий шанс чоловіку, який їй сильно сподобався. Учасник повернувся до романтичного проєкту, але на цей раз розчарував не тільки зірку, але всю країну. Побачення було вельми нудним, а розлучення з дружиною Свечкоренко так і не влаштував.

Холостячка-2 фінал від 03.12.2021: хто переміг у шоу

На відміну від Романа, Дімі вдалося влаштувати незабутнє романтичне побачення, під час якого співачка здивувала глядачів щирими поцілунками, які були наповнені непідробною ніжністю і любов’ю. Саме ці моменти і змусили аудиторію вважати його переможцем.

Андрій Задворний також не пас задніх, і вкрав у Злати декілька поцілунків. Чоловік дуже розгубився і розчарував зірку недоречними жартами. Але загальне враження у артистки залишилося позитивним. І хоча Андрія Задворного вважали аутсайдером не тільки глядачі, але і його суперники, він зміг закохати в себе Злату.

Розставання головної героїні з Дімою шокувало. Співачка плакала, а чоловік від несподіванки втік не попрощавшись. Тепер усій країні відоме ім’я переможця Холостячки 2021 зі Златою Огнєвіч.

Схожі статті