Як виглядає дружина й діти переможця “Танців з зірками” Артура Логая: “Підтримували усією родиною тата”

Актор Артур Логай почав з'являтися на телеекранах українських каналів декілька років тому, коли стартувала його кар'єра. Однією з перших робіт для юного артиста став серіал "Київ вдень та вночі", який транслювався на Новому каналі. Проте справжню славу йому принесла перемога в 9 сезоні шоу "Танці з зірками".

28-річний уродженець Мелітополя Артур Логай зараз активно починає розвивати свою акторську кар’єру. З малечку майбутній артист не мріяв пов’язати своє життя зі сценою театру або кінематографом. Тож навіть до університету він вступав на просто популярну сьогодні сферу – готельно-ресторанний бізнес і туризм.

Але тяга до творчості не стихала всередині Артура, тож він вирішив переїхати до Києва, де закінчив акторські курси. Поки Логай не міг визначитися, ким саме остаточно бачить себе в майбутньому, він спробував себе ще й в музичній кар’єрі – у 2014 році Артур взяв участь у кастингу на шоу “Х-фактор”, де навіть дійшов до прямих ефірів та увійшов у ТОП-10 учасників.

Артур Логай на Х-факторі
Артур Логай на Х-факторі

Та все ж перемогла тяга до акторського мистецтва й Артур почав розвиватися саме в цьому напрямку. Зараз його фільмографія налічує більше 10 ролей у кіно та серіалах, а також декілька в театрі. Для широкого глядача він став по-справжньому знаменитий у 2021 році, коли Логая запросили на одну з провідних ролей в серіалі “Моя улюблена страшко”.

Тоді ж актор отримав пропозицію взяти участь у проєкті “Танці з зірками”, який переміг разом з партнеркою Анною Кареліною. Увесь цей час чоловіка за кадром підтримувала кохана дружина та двоє синів.

Артур Логай з дружиною та сином
Артур Логай з дружиною та сином

Старшого сина актору народила перша громадянська дружина, з якою він зараз підтримує спілкування заради дитини, пара офіційно так і не була розписаною, проте з хлопчиком чоловік проводить багато часу.

Артур Логай з синами
Артур Логай з синами

У 2018-му Логай одружився на Євгенії Павленко, з якою познайомився на курсах з акторського мистецтва. Саме вона й подарувала йому молодшого сина. Обидва малюки Артура близько спілкуються між собою та обожнюють проводити час разом із татом.

Схожі статті