Оля Полякова публічно назвала Каменських хвойдою: ображена Настя відповіла не словом, а ляпасом

Оля Полякова неодноразово потрапляла у скандали через свій гострий язик. Здається, на цей раз вона перевершила себе, адже дозволила собі прямо в ефірі назвати українську поп-діву Каменських хвойдою. Чому так сталося і як відповіла Суперблондинці Настя, дізнайтеся у нашій статті.

Тільки-но українські глядачі забули про інцидент з Олею Поляковою та Тіною Кароль, коли перша назвала поп-діву “плакальницею на похоронах”, як Суперблондинка дозволила собі ще декілька скандалів. І варто відмітити, що з Настею Каменських це стається не вперше. Буквально декілька ефірів тому Оля назвала чоловіка співачки Олексія Потапенко нарцисом. Тоді ображена артистка дала відсіч білявці, що на мить втратила контроль над своїм язиком. Але цього вистачило ненадовго.

Оля Полякова публічно назвала Каменських хвойдою

Днями вийшов новий ефір гіпер шоу Маска, який здатен здивувати новим скандалом. Так, Оля Полякова знову зробила випад в сторону Каменських і на цей раз доволі жорсткий.

Оля Полякова публічно назвала Каменських хвойдою

Співачка назвала свою колегу хвойдою.

“Тут я серйозний детектив, а тут просто …” – почала Каменських, коли Полякова її перебила і сказала: “Хвойда”

Усі детективи були шоковані витівкою артистки. Настя потяглася до Полякової, щоб дати ляпаса їй по губах. Але розправи так і не сталося. Конфлікт зірок перевели на жарт. Потім Настя повторила свою фразу. У цей момент Полякова знову пошепки сказала: “хвойда”.

Оля Полякова назвала Настю Каменських хвойдою. Скріншот коментаря під публікацією Суперблондинки

Дивно, що скандальну поведінку співачки на цей раз не так критикують, як це було з Тіною Кароль, яка, хоч і була ображена, але не настільки. Каменських же, вочевидь, вирішила вийти з цієї ситуації згідністю та без розбірок. Однак, існує вигідність, що у запального Потапа вже сверблять кулаки, адже така поведінка може спровокувати на серйозний конфлікт.

Схожі статті