Злата Огнєвіч вперше розповіла про постільну близькість з чоловіками на Холостячці-2: “Я жінка тактильна”

Злата Огнєвіч завершила свою участь у проєкті Холостячка і тепер може насолодитися результатами своєї роботи над особистим життям. Чого не скажеш про шанувальників співачки, які критикують поведінку зірки і не вважають, що вона взагалі поводилася пристойно.

Злата Огнєвіч здивувала шанувальникиків вибором чоловіка у фіналі романтичного шоу “Холостячка”. Уся країна повірила в те, що співачка віддасть своє серце Дмитру Шевченко, адже її погляди, знаки уваги та поведінка говорили про її прихильність саме до цього учасника.

У Холостячки Злати Огнєвіч сталося поповнення
Злата Огнєвіч вперше розповіла про постільну близькість з чоловіками на Холостячці-2

Після того, як усі дізналися ім’я переможця Холостячки-2, на артистку чекав небувалий хейт. Злата зіштовхнулася з несхваленням її вибору і поведінки на проєкті. Але питання, яке ще більше цікавить глядачів, чи дозволяла собі головна героїня ділити з кимось з них постіль.

Злата Огнєвіч вперше розповіла про постільну близькість з чоловіками на Холостячці-2

Відомі імена фіналістів Холостячки 2021 зі Златою Огнєвіч
Злата Огнєвіч вперше розповіла про постільну близькість з чоловіками на Холостячці-2

Виконавиця дала ексклюзивне інтерв’ю виданню Jetsetter, у якому розповіла, наскільки далеко зайшла у стосунках з чоловіками. Варто відмітити, що певна частина аудиторії була впевнена щодо її близькості з Шевченко.

Злата запевнила, що подібні стосунки під час шоу виключені, а поцілунки можливі, якщо це відповідає місцю та ситуації.

“Я переконана, що *** – продовження кохання, і це можливо, але тільки після закінчення реаліті, з тим чоловіком, якого я обрала”, – заявила Огневич.

А от на критику її поведінки під час зйомок артистка відреагувала доволі бурхливо. Злата вважає, що це нечесно соромити її через поцілунки та обійми з учасниками. Мовляв, людина розкривається через подібні контакти і вона змогла зрозуміти чоловіків краще.

“Я жінка тактильна, чуттєва, мені дуже важливо відчувати близьку людину на рівні ніжних дотиків, дихання, і саме в цьому допомагає мені поцілунок”, – додала Огнєвич.

Схожі статті