Більше не вагітна: хто забрав Ольгу Мартиновську з пологового будинку та де подівся Ектор Хіменес-Браво

Любовні стосунки суддів кулінарного шоу "МастерШеф" Ольги Мартиновської і Ектора Хіменеса-Браво неабияк цікавлять публіку. Так само як і те, хто забирав Олю з пологового будинку, коли вона народила донечку. Тим чоловіком був не колумбійський кулінар.

Ще нещодавно в мережі пліткували про роман Ольги Мартиновьскої та Володимира Ярославського, однак все змінилося з того моменту, як Ектор Хіменес-Браво зізнався, що має серйозні стосунки з українкою, ім’я якої не назвав, але виклав спільне з нею фото. І хоча жінка позувала спиною до камери, у коментарях всі як один припустили, що це саме Оля.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав кохану, в якій впізнали Ольгу Мартиновську

На цьому пристрасті тільки почалися, адже Мартиновська у відповідь на ці чутки зізналася, що їх таки дійсно розсекретили. Ба більше, вона досить загадково натякала на вагітність, показуючи доволі округлий живіт, але не пояснюючи – це цікаве положення або ж щільний сніданок. Втім, мамою вона вже стала у своєму першому шлюбі з колегою по цеху – кухарем Іваном Кобцем.

Скріншот зі сторінки Ольги Мартиновської в Інстаграм
Вагітна Ольга Мартиновська

Віруня, саме так звати донечку Олі, з’явилася на світ у 2016 році через півроку після весілля батьків. Цікаво, що одним з перших, хто мав честь познайомитися з дівчинкою, був Ектор.

Це доводить зворушливе архівне фото кулінарів. Крім того, на “МастерШеф” Мартиновська також знайшла для спадкоємиці хрещену маму – екс-суддю проєкту Тетяну Литвинову.

Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво з донечкою
Ольга Мартиновська і Ектор Хіменес-Браво з донечкою

Попри появу спільної дитини, шлюб Ольги та її першого чоловіка згодом все ж дав тріщину. Вже не початку 2020-го вона офіційно оформили розлучення, вирішивши, що Віра житиме з матір’ю. При цьому екс-подружжя зберегло нормальні стосунки саме заради донечки, аби вдвох залишатися адекватними батьками.

Дочка Ольги Мартиновської Віруня

Нового коханого після розриву з Іваном Мартиновська не представляла, хоча й підтримала плітки щодо роману зі своїм вчителем, другом і наставником Хіменесом-Браво.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.