Самотня Могилевська розщедрилася та зробила Дантесу несподіваний подарунок: “Я так довго чекала”

Наталя Могилевська була першою продюсеркою співака Володимира Дантеса. Зіркова кар'єра артиста розпочалася з другого сезону української "Фабрики зірок", наставницею якого була саме Наталя. Декілька років тому виконавець вирішив зробити паузу в сольній кар'єрі, проте тепер повертається на сцену.

Володимира Дантеса останні роки називали просто чоловіком співачки Наді Дорофеєвою, над ним повсякчас жартували прихильники та колеги, мовляв він просто прославився за рахунок знаменитої дружини. Проте насправді сам Дантес підкорив велику сцену раніше, ніж його обраниця.

У 2008 році Володимир став учасником другого сезону української версії “Фабрики зірок”. Перед фіналом він об’єднався з колегою Вадимом Олійником, у дуеті з яким вони й стали переможцями. Після чого роботу з колективом “Дантес і Олейник”, а пізніше “ДіО фільми” розпочала Наталя Могилевська як продюсерка. Разом з нею хлопці записали свою легендарну пісню “Девочка Оля”.

Вадим Олійник та Володимир Дантес
Вадим Олійник та Володимир Дантес

Через декілька років дует вирішив розпочати сольні кар’єри – причини такого рішення до сих пір залишаються в таємниці. Проте відомо, що самі артисти після того практично не спілкувалися декілька років. Дантес одружився з солісткою “Время и Стекло” Надею Дорофеєвою і намагався пробувати себе на телебаченні в якості ведучого.

Два роки тому красунчик з “Фабрики” вирішив повернутися на велику сцену та презентував нову пісню “Мне уже 30”. Після чого він поступово прем’єрив нові треки, які зустрічали теплі відгуки в аудиторії – Володимир потроху знову повертав свою фанатську базу.

Во
Володимир Дантес

У грудні цього року співак організував свій перший великий концерт після паузи – спеціальною гостею на ньому стала його перша продюсерка Наталя Могилевська. На честь повернення свого колишнього підопічного на велику сцену, артистка зважилася на щедрий подарунок.

Права на пісню “Девочка Оля”, яка стала хітом “Дантеса та Олійника” все ще належали Наталі. Виконавиця вирішила подарувати їх Володимиру, тож тепер він зможе виконувати його офіційно на своїх виступах.

“Ти особливий артист! Я завжди вірила і вірю в тебе”, – написала Могилевська.

Фанати Володимира з радістю зустріли цю новину:

  • “Нарешті дочекалася! Обожнюю цю пісню і рада, що знову зможу почути її наживо”;
  • “Супер, що подарували йому права на пісню! Її всеодно міг виконувати тільки він! Від інших вона не зайшла б!”;
  • “Дякуємо, що подарували Вові права на цю пісню”, – пишуть користувачі мережі.

Схожі статті