Колишня любов Ярославського Ліза Глінська з обручкою на руці прикрила вагітний животик: можна вітати (ФОТО)

Переможниця і екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" на телеканалі СТБ Ліза Глінська виклала нові фото у вільному пальто, під яким сховала животик. В мережі впевнені, що кондитерка чекає на поповнення, до того ж на її безіменному пальці вже красується обручка. Раніше зірці приписували роман з колегою Володимиром Ярославським.

Чутки про більш ніж робочі та дружні стосунки між Ярославським і Глінською з’явилися в період їхньої співпраці на знімальному майданчику “МастерШеф”. Кулінарів неодноразово помічали разом і поза зйомками в неробочий час, а ледь не під кожним спільним фото “парочки” в мережі підозрювали, що їх поєднують любовні почуття – мовляв, дуже одне одному пасують.

Володимир Ярославський і Ліза Глінська
Володимир Ярославський і Ліза Глінська

Подібні домисли шефи коментувати не поспішали, і зрештою необхідність в цьому відпала, адже влітку стало відомо, що Ліза Глінська виходить заміж. Наречений – не Володимир Ярославський. В майбутні чоловіки кондитерка обрала собі Максима Большакова, з яким знайома вже 20 років. Він має сина від першого шлюбу.

Ліза Глінська виходить заміж не за Ярославського
Ліза Глінська виходить заміж не за Ярославського

Варто зауважити, що Єлизавета майже нічого не розповідає про своє особисте життя, оскільки не бачить у цьому потреби:

“Є сім’я, є хороші стосунки. Якось описувати це ще, щось ще про це говорити… Я не знаю, все добре, все, мабуть, видно по мені. Я щаслива і хочу, щоб так залишалося”.

Цього разу в Інстаграмі Ліза Глінська дала шанувальникам новий привід попліткувати. Зірка виклала серію кадрів з Парижу в білосніжному пальто і чорних туфлях-човниках з каблучкою на безіменному пальці. Через обрані ракурси для позування екс-суддю “МастерШеф” тепер вважають вагітною.

Ось як підписники коментують фото:

  • “Всюди прикриваєте живіт, вас можна привітати?!”;
  • “Так наче по першому фото і так все зрозуміло”.
Ліза Глінська вагітна
Ліза Глінська вагітна

Як і зазвичай, відповідати на підозри Глінська не стала, а чи дійсно вона при надії – з часом дізнаємося.

Схожі статті