Королева шпагатів Анастасія Волочкова вважає, що їй не треба носити труси: “Так кохані чоловіки говорять”

Відома російська балерина Анастасія Волочкова вважає себе дуже привабливою жінкою і запевняє, що усі чоловіки її обожнюють. Саме коханці напоумили зірку перестати носити найголовніший предмет нижньої білизни – труси. Про це танцівниця розповіла в новому інтерв'ю.

Особисте життя Анастасії Волочкової напрочуд бурхливе. Вона ніколи не приховувала, що на її рахунку безліч романів. І майже з усіма колишніми вона змогла зберегти дружні стосунки, за її словами.

“Кохані чоловіки говорять, що мені взагалі не треба носити труси”, – зізналася 45-річна балерина в інтерв’ю для YouTube-каналу “Неприятный Пилягин“.

При цьому в гардеробі балерини є величезна колекція білизни на всі випадки життя. Не менша кількість в неї і купальників, в яких вона з великим задоволенням демонструє свої захоплюючі шпагати.

Шпагат Анастасії Волочкової
Шпагат Анастасії Волочкової

На даний момент Волочкова знаходиться у стосунках з чоловіком, який ніяк не пов’язаний зі світом шоу-бізнеса. Його звуть Володимир, він працює на залізниці і за його плечима не один шлюб:

“Це романтичні стосунки. У мене завжди є людина, поруч з якою я засипаю і просинаюся в одній постілі. Я нікого з чоловіків не шукаю, вони самі мене знаходять. Віддаю перевагу не виносити свої романи на публіку, в той же час мені немає чого приховувати. Володя – молодий, красивий, світлий. Люблю вродливих чоловіків”, – розповідала Анастасія нещодавно.

Новий коханець Волочкової Володимир
Новий коханець Волочкової Володимир

Під вінець Волочкова поки йти не поспішає і насолоджується тим, що відбувається між нею та коханим зараз без планів на майбутнє. До речі, офіційно заміжньою зірка до своїх 45 років не була жодного разу. Її весілля з бізнесменом Ігорем Вдовіним було фіктивним, хоча від нього вона народила свою єдину доньку Аріадну.

А якщо хочете дізнатися, чому Анастасію вважають особливою і неповторною балериною, яка відрізняється від усіх інших, дивіться наступне відео:

Схожі статті