Ольга Сумська виходила заміж тричі: хто заволодів серцем акторки, крім Борисюка та Паперного

Популярна українська акторка Ольга Сумська була нареченою тричі. Останнє весілля особливо здивувало її фанатів, які не очікували побачити щасливу маму та дружину у білосніжній сукні знову. Що спонукало зірку знову піти під вінець, дізнайтеся у нашій статті.

Перший шлюб відомої української акторки Ольги Сумської важко назвати вдалим. Її чоловік Євген Паперний більше любив пляшку, аніж молоду та вродливу дружину і одного разу все ж таки її втратив, коли до них у театр прийшов прекрасний юнак — Віталій Борисюк.

Між акторами одразу ж виникла іскра, яка призвела їх до роману. Після чергової сварки з чоловіком Ольга зібрала валізи, забрала маленьку донечку Тоню і поїхала до коханого на квартиру, де він жив з батьками.

Ольга Сумська виходила заміж тричі

2021-го мережу сколихнула новина про третє весілля Ольги Сумської, яка начебто весь цей час була абсолютно щаслива у шлюбі з Борисюком. Але здивування швидко змінилося на щиру радість, адже зірка утретє вийшла за свого другого чоловіка.

Ольга Сумська розповіла, як попалася на зраді чоловікові
Ольга Сумська виходила заміж тричі

Так, виявляється Ольга Сумська довго сумувала через те, що вона не могла зіграти це свято так, як вона б того хотіла через брак грошей. Особливо її турбувала омріяна сукня, яку вона тоді не змогла придбати. Тому акторка вирішила відпустити цю проблему, і вирішила її ось таким чином. Дійсно, яка різниця, що скажуть люди, якщо серцю необхідно прожити цей день по-особливому.

Ольга Сумська пішла від Євгена Паперного до Віталія Борисюка
Ольга Сумська виходила заміж тричі

Торжество відбулося у річницю весілля пари. На святі не було Наталі Сумської, принаймні вона не засвітилася на кадрах. Воно й не дивно, адже жінка ніколи не розділяла примх своєї сестри і має щільний графік. Але немає сумніву, що вона привітала родичку з цим особливим днем.

Сподіваємося, що третє весілля повністю виправдало усі очікування знаменитості.

Схожі статті