Володимир Ярославський звільнив чоловіка Ольга Мартиновської, щоб позбавитися від конкурента на її серце

Ольга Мартиновська вперше розповіла своїм шанувальникам шалену історію її знайомства з Володимиром Ярославським, яка, окрім ніжних вражень від самої розповіді, лише підживлює підозри щодо романтичних почуттів між двома шеф-кухарями. Усі деталі далі у статті.

Глядачі кулінарного шоу “МастерШеф” вже декілька років вірять у те, що між Ольгою Мартиновською та Володимиром Ярославським є дещо більше, ніж дружба, яку вони демонструють на телебаченні. І ці підозри абсолютно обґрунтовані, адже зірки не розстаються ані на хвилину. Разом розважаються, відвідують ресторани, різноманітні заходи, презентують свої книжки і навіть працюють також одне з одним.

Ольга Мартиновська натякнула на романтичні стосунки з Володимиром Ярославським
Володимир Ярославський звільнив чоловіка Ольга Мартиновської

А нещодавно Ольга розповіла історію свого знайомства з шеф-кухарем, яка лише розпалить чутки про стосунки двох кулінарів.

Володимир Ярославський звільнив чоловіка Ольга Мартиновської

Так, Мартиновська повідала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram розповідь про її шлях з Ярославським від ненависті до любові. За словами зірки, її перше враження про майбутню колегу було не найкращим. Чутки про нього ходили, як про дуже суворого та безкомпромісного шефа. Через декілька років Ярославський звільнить її чоловіка і поставить молоду сім’ю у складне становище. Її родина зруйнувалася.

Мартиновська поїхала до Франції і повернулася назад. І тоді їхні шляхи з Володимиром нарешті зійшлися. Вони створили міцний робочий тандем у студії “МастерШеф”, зі співробітництва у якій і почалася їхня міцна дружба. Втім, на фотографіях, які були прикріплені до цього тексту можна побачити й іскру, що існує між знаменитостями. Дивовижно, але факт: не дивлячись на плітки про інтрижку Володимира та Ольги, вони продовжують публікувати кадри, які більше схожі на романтичні, ніж на фото двух друзів.

Схожі статті