Як виглядала Холостячка Злата Огнєвіч до пластики: робила уколи краси, щоб підкорити серця чоловіків (ФОТО)

Злата Огнєвіч цього року всій країні довела, скільки чоловіків готові битися за її прихильність. З екранів дивилася іконічно співачка на всіх, хто на хвилину міг сумніватися у її вроді. Та чи завжди була вона такою? Чи не обійшлося тут без пластики?

Злата Огнєвіч сьогодні одна з найбільш бажаних та цікавих жінок в українському шоу-бізнесі. 35-річна зірка цього року стала головною героїнею другого сезону найромантичнішого шоу “Холостячка”. За серце співачки боролися два десятки успішних та привабливих чоловіків з усієї України. У фіналі Огнєвіч віддала надала перевагу Андрію Задворному, проте чи склалося в пари спільне життя вся країна дізнається лише наступної п’ятниці в пост-шоу.

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний
Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Красуня-артистка дійсно не змогла залишити байдужими фіналістів проєкту. Злата – зірка не лише вітчизняної сцени, її талант признали й у Європі. У 2013 році Огнєвіч взяла бронзу на пісенному конкурсі Євробачення. Виконавиця й зараз залишається однією з найзатребуваніших серед своїх колег.

Вирізняється Злата не лише своїм дзвінком голосом та ідеальним слухом – артистку стовідсотково можна назвати справжньою красунею. При цьому Огнєвіч не боїться експерементувати із зовнішністю – вона декілька разів змінювала зачіску та колір волосся. А в одному з інтерв’ю співачка зізналася, що користувалася уколами краси.

Злата Огнєвіч на початку кар'єри
Злата Огнєвіч на початку кар’єри

Якщо порівняти фото виконавиці на початку кар’єри й зараз, можна помітили, що дійсно в неї дещо змінилася форма носу та овал обличчя. Такого результату дійсно можна досягти за допомогою уколів краси.

“Я вітаміни пробувала, мезотерапію чи біоревіталізацію – таке щось поверхневе. І я для себе зрозуміла, що коли ти щось робиш систематично, то не дуже хороший ефект виходить”, — розповіла Огнєвіч.

За словами Холостячки, вона вже давно відмовилася від подібних косметологічних процедур і тепер сприймає себе такою, якою вона є.

Схожі статті