Ектор Хіменес-Браво полишив Ольгу Мартиновську заради заміжньої дівчини з мережі: “Було дуже неприємно”

Ектор Хіменес-Браво не розкриває не тільки своїх кулінарних секретів. Його особисте життя - таємниця під сімома замками. Хто ж таки полонив серце легендарного колумбійського шефа? Гортайте далі матеріал та дізнайтеся все те, що намагається приховати зірка СТБ.

Колумбієць Ектор Хіменес-Браво став справжньою зіркою українського телебачення з перших серій першого сезону кулінарного змагання “Мастер Шеф”, де знаменитий кулінар був суддею. Окрім слави, світовий повар отримай ще й серця тисяч прихильниць, які мріяли б опинитися поряд з ним та завоювати його прихильність.

Тим не менш Ектор всіляко приховує будь-які подробиці особистого життя. ЗМІ та шанувальники приписують йому роман із колегою Ольгою Мартиновською, проте жінка, як і сам Хіменес-Браво, запевняє: вже довгі роки вони просто хороші товариші, які постійно підтримують один одного.

Ектора Хіменеса-Браво і Ольгу Мартиновську підозрюють у службовому романі
Ектор Хіменес-Браво і Ольга Мартиновська

Хоча світовий кулінар тримає у секреті всі свої романи та стосунки про один із неприємних випадків він таки зважився розповісти в особистому блозі. Ектор вирішив влаштувати з підписниками інтерактив “Питання-відповідь”: телезірка з радістю відповідав на усі каверзні теми, які цікавлять фанатів.

Так Хіменес-Браво зізнався, що одного разу ходив на побачення з дівчиною, з якою познайомився в Інтернеті на сайті знайомств. Проте після того випадку він видалив усі додатки для пошуку кохання.

Ектор Хіменес-Браво полишив Ольгу Мартиновську заради заміжньої дівчини
Ектор Хіменес-Браво полишив Ольгу Мартиновську заради заміжньої дівчини

Виявилося, що його обраниця – заміжня. Найбільш неприємний момент був, коли їхню вечерю в ресторані перервав чоловік жінки та влаштував скандал. За словами Ектора, той міг хотів його побити, проте все обійшлося лише словесною перепалкою.

“Це було жахливо. Я був шокований. Я думав: “Як можна про таке було не сказати?”. Було дуже неприємно. Добре, що чоловік не побив мене”, – пригадує збентежений шеф.

За його словами, після того випадку, він більше не шукає знайомств в Інтернеті.

Схожі статті