Вагітна Світлана Лобода зізналася, що хоче ще двох дітей і вже засвітила животик: “Буде поповнення” (ФОТО)

Популярна українська співачка Світлана Лобода вже є матір'ю двох донечок, проте на досягнутому вона зупинятися не збирається. У відвертому інтерв'ю артисика зізналася, що хоче ще двох дітей і навіть вже натякнула на майбутнє поповнення, показавши круглий животик у сценічному вбранні.

У програмі “Позаочі” Світлана розповіла, що сама себе вважає гіпервідповідальною матір’ю. Вона дуже любить дітей і мріє про велику сім’ю. Зокрема, ще про двох спадкоємців, а напружений гастрольний графік для неї не проблема. Лобода знайшла вихід і можливість приділяти час родині будь-коли:

“Коли я знаходжуся на гастролях, я на регулярній основі, кожні 2-3 години, зв’язуюся з дітками по Скайпу. Добре, що у нас є ця можливість, і це дуже рятує. Коли почалася пандемія, я для себе прийняла рішення, що кожні 3-4 дні я маю знаходитися вдома. Я маю хоча б прилетіти, поцілувати дітей, побути з ними півдня і летіти назад”.

Вагітна Світлана Лобода хоче ще двох дітей
Вагітна Світлана Лобода хоче ще двох дітей

Артистка зізнається – не шкодує про обраний шлях, але не хоче, щоб її доньки теж стали артистками, оскільки в цій професії немає нормального життя, сну, відпочинку, не вистачає часу на щось інше, окрім роботи.

Також відомо, що Світлана вже має коханого чоловіка, який може стати татом її майбутніх дітей. Він старший за неї і дуже забезпечений, саме заради нього зірка переїхала до Європи, але його особистість вона розкривати не поспішає.

Згодом після слів Лободи про мрії знову стати мамою, в її Інстаграмі з’явилося закадрове відео зі зйомок кліпу на нову пісню “Занесло”. Співачка постала в золотистому купальнику, який щільно прилягає до її фігури, що наштовхнуло підписників на думки про вагітність.

Ось як фанати коментують побачене:

  • “Лоло вагітна?!”;
  • “Вона знову вагітна? Там дитинка всередині?”;
  • “Це купальник такий чи буде поповнення?”.
Світлану Лободу підозрюють у вагітності
Світлану Лободу підозрюють у вагітності

Світлана підозри пропустила мимо очей і залишила їх без уваги.

Схожі статті