“Що ж ти з собою зробила”: прихильники не впізнали перекроєну Ані Лорак та порівняли її з Успенською (ФОТО)

Ані Лорак у своєму особистому блозі наткнулася на хвилю негативних коментарів щодо її зовнішності. Прихильники артистки розкритикували любов Ані до уколів краси і підкреслили, що останнім часом співачку взагалі складно впізнати. Мовляв, зараз вона більше схожа на Любов Успенську, ніж на саму себе.

Співачку Ані Лорак завжди називали однією з найбільш привабливих співачок в Україні. З цією думкою погоджувалися не лише вітчизняні прихильники – про красу артистки говорила уся Європа, після того як вона виборола друге місце на пісенному конкурсі “Євробачення”.

Дзвінкоголоса, завжди усміхнена та життєрадісна вона не могла не привертати до себе увагу. Особливо фанатам Кароліни (справжнє ім’я Ані Лорак) полюбилися її фірмові дві родинки над верхньою губою. Ще в юності молода виконавиця підкорила серце та увагу продюсера Юрія Фальоси, який допоміг їй на початку зіркової кар’єри.

Ані Лорак тоді й зараз
Ані Лорак тоді й зараз

Останні декілька років Лорак живе та працює в Москві, артистка вирішила, що в сусідній країні для неї є більше можливостей для творчого розвитку. Через таку позицію співачка регулярно натикається на шквал критики від українських прихильників, які закликають бойкотувати її концерти на Батьківщині.

Проте це не єдина причина, через яку Ані читає в мережі негатив про себе. Останнім часом користувачі мережі відзначають, що зірка перекроїла свою зовнішність. Сама Ані ніколи офіційно не зізнавалася – користувалася вона уколами краси чи пластичною хірургією чи ні.

Особливо коментатори розкритикували останнє відео, яким артистка поділилася в особистому блозі. Лорак з’явилася у кадрі у чорній вечірній сукні з сріблястим камінням та довгих сережках. Фанати оцінили такий образ, а ось обличчя поп-діви видалося їм “перекроєним”.

Коментарі під постом Ані Лорак
Коментарі під постом Ані Лорак

“Що ж ти з собою зробила. Була такою красунею, а зараз…”, – пишуть невдоволені підписники. Дехто відзначає, що співачку сьогодні просто не впізнати – з’явилися навіть порівняння Ані з Любов’ю Успенською.

Коментарі під постом Ані Лорак
Коментарі під постом Ані Лорак

Сама артистка ніяк не відреагувала на негатив у свою сторону та не відповіла на образи користувачів мережі.

Схожі статті