Влад Яма зворушливо привітав сина з 6-річчям та показав, яким Леон був у рік: мережа розчулена (ФОТО)

Хореограф Влад Яма славиться серед своїх колег як зразковий сім'янин та люблячий чоловік і тато. Суддя "Танців з зірками" обожнює ділитися сімейними знімками зі своїми прихильниками. Як танцівник щороку вітає у грудні свого сина - читайте у матеріалі далі.

Владислав Яма ще з 2006 року захопив увагу мільйонів українських телеглядачок. Танцівник прославився завдяки участі в шоу “Танці з зірками”, де в першому сезоні він танцював у парі зі співачкою Наталею Могилевської. Їм обом приписували роман — хоча ці стосунки виявилися просто чутками.

Пізніше Яма став суддею основних хореографічних шоу на українському телебаченні — “Танцюють всі” та рідних “Танців з зірками”. І поки в харизматичного шоумена з лисиною закохувалися прихильниці, його серце зайняла колега по паркету на ім’я Ліліана. Цього року подружжя відсвяткувало сьому річницю весілля, а їхній син Леон 9 грудня відзначив шостий день народження.

Влад Яма з сином
Влад Яма з сином

На честь сімейного свята зірковий татусь вирішив пригадати попередні дні народження свого сина. Влад показав архівні знімки з маленьким Леоном, які викликають у нього особливо теплі емоції.

Більшість фото зі святкових вечірок. У кадрах помітно не лише маленького іменинника, а й батьків Влада та інших гостей. Особливо грандіозно відзначали перший рік хлопчика — тоді для малюка прикрасили кульками усю квартиру та запросили найрідніших людей.

Перший день народження сина Влада Ями
Перший день народження сина Влада Ями

Щасливі батькі іменинника не стримують емоцій в особистих блогах. Мама Леона, Ліліана Яма також показала архівні фото малюка та зізналася, що вона навіть не встигла помітили, як так швидко промайнув час. Дружина Ями показала, що в подарунок хлопчик отримав набір конструктору “Лего”.

Нагадаємо, що зіркове подружжя зізнавалося, що вони планують стати батьками вдруге. Влад мріє про доньку, хоча Леон просить братика. Тим не менш новин про вагітність Ліліани поки що не було.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.