Ірина Білик ніжно пригорнула немовля до себе: від кого розлучена співачка народила малюка

Ірину Білик часто називають українською рекордсменкою за кількістю романів. Насправді співачка була офіційно одружена лише один раз, проте до цього мала декілька громадянських шлюбів, усі з яких закінчувалися бурхливими розривами, які обговорювала уся країна.

Ірина Білик цього літа шокувала своїх прихильників новиною про розлучення з російським режисером Асланом Ахмадовим. Пара прожила разом більше шести років, проте зберегти сімейне щастя не вдалося. Як зізналася сама артистка, їхнє кохання зіпсувала відстань – вона разом із сином у Києві, а Аслан працював у Москві. Останні декілька місяць перед розлученням подружжя взагалі не бачилося, а спілкувалося лише онлайн. Саме цей факт і став приводом для заяви про закінчення шлюбу.

Ірина Білик зі своїм чоловіком Асланом
Ірина Білик зі своїм колишнім чоловіком Асланом

У 2015 році у Білик та Ахмадова народився син Табріз. Подружжя не приховувало той факт, що малюка народила не сама Ірина, а сурогатна мати. Однак особистість цієї жінки залишилася в таємниці. За словами зірки української естради, вона планувала стати мамою ще й доньки, проте розлучення зашкодило здійсненню цієї мрії.

На початку грудня маленький Табріз відсвяткував свій шостий день народження. На честь цього сімейного свята його знаменита мама вирішила поділитися в особистому блозі, за яким слідкують понад 360 тисяч прихильників, архівною фотографією з сином.

“З Днем народження улюблений наш Табріз. Сонячний малюк”, – написала щаслива мама іменинника.

Чи приїхав на свято до хлопчика його тато – невідомо. Ні Ірина, ні Аслан не публікували в цей день ніяких спільних фото чи відео. Проте режисер на честь дня народження сина поділився з користувачами мережі архівним відео, на якому Табрізу усього декілька днів від народження.

Прихильники екс-подружжя також долучилися до вітань з днем народження:

  • “Хай здоровенький і щасливий росте!!”;
  • “З Днем народження, рости малюк здоровенький”;
  • “Вітаю від усієї душі. Бажаю щастя, здоров’я та радості”, – пишуть коментатори.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.