37-річну Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом: співачка привселюдно присоромила кривдника та видала ім’я

Оля Полякова здається людиною дуже впевненою в собі. Важко повірити, що Суперблондинка може сумніватися у своїх здібностях. Втім, таке траплялося і цьому є пояснення.

Як і будь-якій іншій популярній зірці, Олі Поляковій доводилося чути не лише похвалу, але і ніщивну критику, яка може зруйнувати будь-яку самооцінку. На долю співачки, яка народилася у Вінниці та йшла до своєї мети з академічною музичною освітою, випав не один такий момент, який міг би змусити засумніватися і собі будь-кого. Знаменитості також довелося непросто.

Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом

Оля Полякова розповіла, як вийшла заміж за Вадима
Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом

У розмові з Машею Єфросиніною у рамках програми “Дорослі дівчата” зірка зізналася, що Ігор Крутий не захотів її слухати і прямо сказав її чоловіку Вадиму Буряковському про те, що талант у його дружини відсутній будь-який талант.

Олю Полякову відомий режисер назвав дуплом

Дісталося зірці і від людини, яка займається звукорежисерством. Ім’я кривдника вона не назвала, але дала зрозуміти, що він — вельми відома особистість. Вона прийшла записувати свою нову пісню, а він її назвав “дуплом”.

“У студії сидів такий звукорежисер і сказав: “О, знову дупло прийшло співати”. І все, цього дня я нічого не записала. Я записувала пісні по півроку, бо я боялася щось видати. Я боялася, що не зможу, що мене знову назвуть цим дуплом”, – каже зірка.

Оля не приховує, тоді не могла записати якісну композицію по півроку, що значно ускладнювало її життя як артиста. І як би дивно це не звучало, але самооцінка усім відомої білявки зазнала серйозного удару. На щастя, зараз співачка знає, що критики не уникнути будь-якому інтертейнеру. А великі стадіони та сотні тисяч переглядів на YouTube кажуть про те, що зірка цікава та талановита, що б не казали.

Схожі статті