Ліки на кілька сотень доларів: Фагот з ТНМК вперше відверто розповів про лікування безпліддя та мрії про дітей

Лідер українського гурту ТНМК Олег Михайлюта, відомий під псевдонімом Фагот, зважився на відверте зізнання щодо свого здоров'я. Декілька років тому артисту поставили діагноз безпліддя.

47-річний лідер Олег Фагот Михайлюта завжди мріяв про дітей. Відчути щастя батьківства йому вдалося лише один 11 років тому — його тогочасна дружина, журналістка Анастасія Будкіна, подарувала йому сина Нікіту. З екс-обраницею сімейного життя так і не склалося і пара розлучилася, проте Фагот бере активну участь у вихованні хлопчика.

Як виявилося, Олег міг ніколи не стати татом, адже після 30 почув страшний діагноз — безпліддя. Саме тоді він почав замислюватися про малюків, проте його коханій не вдавалося завагітніти протягом довгого часу, тож музикант зважився пройти медичне обстеження. Довгий час Михайлюта не міг прийти в себе морально від почутого діагнозу.

Олег Фагот Михайлюта з сином
Олег Фагот Михайлюта з сином

“Фармакологія рулить. Говорили: “Дуже повільні сперматозоїди, можуть бути проблеми”. І список ліків на кілька сотень доларів”, — відверто зізнавс лідер ТНМК під час інтерв’ю 24 каналу.

Олег зізнається, що не наважився піти до аптеки, щоб купити прописані препарати. Тоді він твердо вирішив: якщо Бог дасть — буде, Бог не дасть — тоді не треба.

На диво, через досить недовгий час після такого рішення обраниця музиканта завагітніла й народила здорового хлопчика. Олег зараз приділяє сину увесь свій вільний час і підтримує з його мамою теплі стосунки, щоб подавати Нікіті хороший приклад стосунків у сім’ї.

Фагот і Ольга Навроцька
Фагот і Ольга Навроцька

Нагадаємо, що зараз Олег Михайлюта вже більше десяти років зустрічається з українською дизайнеркою Ольгою Навроцькою. Не дивлячись на міцний та довгий союз, дітей у пари поки що немає. Закохані уникають коментарів щодо цієї теми, тож чи планують Ольга та Олег ставати батьками — невідомо.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.