Молода дружина Віктора Павліка втомилася від побуту і пелюшок та втекла у гори: артист самотужки доглядає сина

Катерина Репяхова стала мамою у цьому році. Як дається виховання первістка і чому раптово молода дружина Віктора Павліка вирішила піти у гори?

У червні родина Віктора Павліка та Катерини Репяхової стала удвічі щасливіша. Народився синочок Михасик, який ще не відзначив свій перший День народження, а вже опинився у центрі уваги. Його появи на світ не могли дочекатися батьки і татко ще до зустрічі з сином присвятив йому пісню.

Віктор не приховує, що досвід виховання чотирьох дітей від попередніх шлюбів приніс свої плоди. Зараз своєму маленькому синочку чоловік готовий віддати все своє кохання та наздогнати все упущене, що не вдалося втілити у спілкуванні зі старшим сином і донькою.

Молода матуся Катерина – на сьомому небі від щастя, що подарувала обранцю свого первістка. Втім, і вона інколи втомлюється: попри підтримку бабусі Михасика, жінка намагається знайти час для себе.

“А щоб ви вибрали у лютому?! Море/гори?”, – написала знаменитість.

Молода дружина Віктора Павліка втомилася від побуту і пелюшок та втекла у гори

Репяхова показала щасливу світлину без дитини та чоловіка на гірського масиву.

Нагадаємо, що Віктор з Катериною одружилися у 2020 році. У травні стали офіційно чоловіком та дружиною. Будуть ходити плітки про те, що начебто у подружжя немає Бога в серці і вони влаштували світо у той час, коли молодший син співака не міг врятуватися від недуги.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Молода дружина Віктора Павліка втомилася від побуту і пелюшок та втекла у гори

Втім, Катерина не раз зазначала, що гулянь, по-перше, не було, а, по-друге, вона одягала обручку від знаменитості, знаючи: Паша Павлік вже почуває себе легше. У серпні дитини не стане і Репяхова буде міцною опорою та підтримкою для свого коханого.

Цікаво, що Катя не проти народити і другого малюка. Проте, потрібно ще поставити на ноги і синочка.

Схожі статті