Андрій Данилко та мама Вєрки Сердючки Білоконь знову разом: після 3 років поневірянь повернулася до колишнього

Популярні українські артисти Андрій Білоконь могли назавжди покинути сцену та поступово забутися. Але творчий дует вирішив вчинити інакше і возз'єдналися заради фанатів.

Найпопулярніший та найкумедніший тандем на пострадянському просторі Андрій Данилко та Інна Білоконь, які грають Вєрку Сердючку та її маму, знову разом. У 2018 році артист заявив, що він припиняє творчу кар’єру. Ця новина знищила фанатів зірки, які руками спостерігали за його розвитком та раділи тому, що весела провідниця прийшла на світовий рівень.

Однак, печалі шанувальників не судилося тривати довго. Після трьох років творчої перерви Вєрка Сердючка повернулася, а їм її мама не зрадила їхньому дуету, і одразу ж приєдналася до зірки.

Андрій Данилко та мама Вєрки Сердючки Білоконь знову разом

Декілька місяців тому знаменитість презентував новий хіт “Make it rain champagne”, а перед Новим роком здивував аудиторію промо до нової композиції. Прямо зараз дует активно гостролює, дає концерти та виступає на різноманітних преміях. Про таке пошановувачі творчості Андрія Данилка навіть не могли мріяти.

На відміну від свого начальника, у Інни Білоконь є сім’я — чоловік то двоє дорослих дітей. Зараз родина живе у Полтаві. Втім, це ніяк не завадило возз’єднанню Вєрки Сердючки та її мами. Акторка, не думаючи ані хвилини, повернулася до Києва, щоб потішити глядачів. Воно й не дивно, адже музика для виконавців стає сенсом усього життя, і здатна замінити кохання або стати ним.

Нагадуємо, що Андрія Данилка та Інну Білоконь роками підозрюють у романі. А партнери лише підживлюють чутки недоречними поцілунками губи, обіймами та триманням за руки.

Схожі статті