З ким залишилася Злата Огнєвіч: після болісного розриву з Задворним втішається в обіймах іншого екс-учасника

Відома українська співачка Злата Огнєвіч не змогла побудувати стосунків з Задворним, але все ж таки отримала шанс на щастя. Хто завоював серце Холостячки?

Маючи великий та невдалий досвід стосунків з чоловіками популярна співачка Злата Огнєвіч звернулася до телебачення у надії знайти своє кохання у реаліті-шоу. Після фіналу Холостячки 2 від 03.12.2021 нарешті стало відомо, чи залишилися разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний. Пара здивувала публіку – бізнесмен жорстоко обійшовся з обраницею і вельми швидко попрощався з нею після проєкту. Артистка не була здатна стримати сльози, зрозумівши увесь негатив, який вона отримала в погоні за щастям.

З ким залишилася Злата Огнєвіч

Тим не менш місце претендента на серце такої красуні не може бути вільним. І хоча артистка запевнила, що зараз не з ким не зустрічається, екс-учасник проєкту Макс Тарапата активно завойовує прихильність головної героїні поза проєктом.

З ким залишилася Злата Огнєвіч

Так, молоді люди не разом, але бізнесмен робить усе можливе, щоб схилити Злату в свою сторону. Тільки-но чоловік дізнався, що Задворний пішов з життя артистки, він покликав її на побачення.

Варто відмітити, що Тарапата мав покинути Україну після зйомок, але не зробив цього. Нібито через пандемію. Але глядачі шоу впевнені, що насправді пара разом, і Андрій Задворний просто добре зіграв свою роль, щоб сюжет вийшов гострим. За офіційною версією, Злата — знову Холостячка. І хоча Макс обіцяв не намагатися добитися артистку після зйомок, здається, що він змінив свою думку стосовно співачки.

Сподіватимемося, що їй вдасться налагодити своє особисте життя, і наступного разу до неї прийде чоловік, на якого можна покластися і з яким можна забути про все. Глядачі впевнені, що цей чоловік саме Тарапата.

Схожі статті