34-річна Настя Каменських неодноразово їздила до колишнього коханого, будучи заміжньою: Потап не ховає емоцій

Потапу вдається якимось неймовірним чином зберігати хороші відносини не тільки зі своїми колишніми, але й з колишніми своїх обраниць. Деталі в статті.

Корінний киянин Олексій Потапенко вже неодноразово дивував своїм ставленням до минулого своїх обраниць. Так, будучи одруженими на Ірині Горовій, Потап дружив з колишнім чоловіком благовірної Юрієм і при цьому виховував його доньку Наталію.

Виявляється, з Настею Каменських трапилася така сама історія. Колишній коханий співачки Дятлов став для сім’ї навіть не другом, а партнером по бізнесу.

Настя Каменських неодноразово їздила до колишнього коханого, будучи заміжньою

Потап видав пластику вагітної Насті Каменських
Настя Каменських неодноразово їздила до колишнього коханого, будучи заміжньою

Так, продюсер розповів, що йому дуже подобається минулий вибір його дружини. Зіркове подружжя декілька разів відвідувала його ресторану в Миколаєві і вирішили стати з ним партнерами. Відтепер Дятлов, Каменських та Потап разом тримають ресторан. Так як артистці подобається японська кухня, то і заклад спеціалізується з суші.

“Тобто чувак, який був із Настею до мене, настільки класний хлопець, це Вова Дятлов”, – ділиться Потап.

Цікаво, що це не перша спроба знаменитого сімейства заробляти за допомогою ресторанного бізнесу, але він постійно потребує уваги, і минулі рази вони терпіли фіаско. Зараз пара знову повертається у це русло, але вже за підтримки досвідченого у цій сфері чоловіка.

Потап і Настя Каменських
Настя Каменських неодноразово їздила до колишнього коханого, будучи заміжньою

Варто відмітити, що зірки розповідали нібито ревнощі лише допомагають їм у стосунках. Тож навіть якщо присутністю Дятлова дратує Потапа, у цілому вона має принести хороші результати як в особистому житті, так і в бізнесі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.