Злата Огнєвіч в сльозах після фіналу “Холостячки-2” розкрила правду про Задворного: “Буду лити бруд на Андрія”

Нарешті стало відомо, чи залишилися разом Холостячка 2021 Злата Огнєвіч і Андрій Задворний. У студії молоді люди стримувалися, але після ефіру Злата виговорилася, не стримуючи емоцій.

Після фіналу Холостячки 2 від 03.12.2021 нарешті стало відомо, чи залишилися разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний. З’ясувалося, що пара розійшлася через короткий проміжок часу, і до того ж дуже негарно. Андрій зрозумів, що в нього немає почуттів до екс-холостячки, поїхав з Києву, а повернувшись, повідомив співачку, що не кохає її. Це розбила зірку, яка не стримала сліз навіть у студії, почувши про пережите. Ба більше, їй довелося побачити сюжет, з якого вона дізналася, що Андрій навіть не мав серйозних намірів по відношенню до неї.

Злата Огнєвіч в сльозах після фіналу “Холостячки-2” розкрила правду про Задворного

Одразу після зйомок співачка записала відеозвернення для своїх фанатів і оприлюднила його на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Перед камерою вона постала заплаканою, з червоними носом та очима.

Злата Огнєвіч в сльозах після фіналу “Холостячки-2” розкрила правду про Задворного. Скріншоти особистої сторінки зірки

“Виходжу в сторіз зараз, тому що, не знаю, не знайду в собі сили вийти потім. Можна я сьогодні побуду трошки слабкою? Тепер нарешті можна відкрито говорити про свій біль. І тепер ви знаєте мою історію. Спасибі велике усім за підтримку, за ту кількість теплих слів, які я отримала від вас і в коментарях, і в дірект. Одразу говорю, що на Андрія я не буду тут лити бруд, не буду обезцінювати його. Тому що в той момент, коли я сказала “так”, це був мій вибір, я була дуже щасливою. У той момент я відчувала кохання у своєму серці. 18 жовтня — це саме та дата. Починаючи з цього дня, я припинила заходити на його особисту сторінку, дивитися його сторіз,  і я вас дуже сильно прошу: не надсилайте мені скріни його публікацій, те, як він живе та чим живе ця людина. Я не хочу цього знати і я буду дуже вдячна вам за ваше розуміння”, — розповіла зірка.

Схожі статті