53-річний Сергій Сосєдов закрутив роман з колишнім Наталі Могилевської: а він одружений і має дітей

Відомий російський музичний критик Сергій Сосєдов зізнався, що перебував у стосунках з колишнім обранцем Наталі Могилевської.

Сергій Сосєдов відомий своїми виразами в адресу багатьох російських зірок. Однак, незважаючи на скандальний характер, у нього є особисте життя і бажання бути щасливим. Днями музичний критик став гостем YouTube-шоу “Алена, блин!”, у якому розповів, що досі живе із 85-річною матір’ю, а також про роман з колишнім Могилевської.

Сергій Сосєдов закрутив роман з колишнім Наталі Могилевської

Сергій Сосєдов образився на Аллу Пугачову
Сергій Сосєдов закрутив роман з колишнім Наталі Могилевської

Сосєдов зізнався, що один жити він не хоче, а особисте щастя поки що побудувати не зміг, тому найприйнятнішим варіантом для нього стало — залишитися в рідному домі. Втім, подробицями своїх стосунків він поділився.

Він підтвердив, що на початку 2010-х мав стосунки з українським співаком Петром Дмитриченком. Він назвав це “легким романом”, причому артист, як заявив Сосєдов, мав корисливі мотиви. Він додав, що тоді розумів: співак крутився біля нього заради піару. Проте між ними виникла симпатія.

Сергій Сосєдов закрутив роман з колишнім Наталі Могилевської

“Справа в тому, що я сама така людина, що я готовий допомагати таким людям. Я допомагав би йому і зараз, якби у мене були можливості”, – сказав Сосєдов.

Варто відмітити, що Дмитриченко позиціонує себе, як бі. У чоловіка є дружина і діти. Втім, це не завадило артисту закрутити інтрижку з музичним критиком.

Нагадуємо, що у період стосунків з Дмитриченко музичний критик відвідав гей-заклад в Іспанії разом із українським співаком. Тоді і поповзли чутки про нетрадиційну орієнтацію обох знаменитостей.

Схожі статті