48-річний Олег Винник забув про Таюне і зацілував на сцені учасницю шоу “Маска”: зірвало дах від пристрасті

Відомий український співак Олег Винник на повну віддався пристрасті і повалив учасницю шоу "Маска" прямо на сцені. Про Таюне у цей момент артист, схоже, забув.

Олега Винника називають повелителем вовчиць, і це неспроста. Співак є мрією мільйонів жінок не лише завдяки своїм романтичним пісням. Також він підкорює протилежну стать привабливою зовнішністю – йому вже майже 50, однак виглядає він неймовірно. Наразі виконавець концерти дає нечасто, але можливість спостерігати за улюбленим кумиром у шанувальниць є.

Разом з Олею Поляковою, Дзідзьо, Настею Каменських і Андрієм Данилком Олег Винник бере участь в костюмованому музикальному шоу “Маска”.

Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник
Детективи шоу Маска – Андрій Данилко, Оля Полякова, Дзідзьо, Настя Каменських та Олег Винник

Фавориткою головного вовка країни у 2 сезоні стала Горила, разом з якою він виконав номер під пісню Кеті Перрі “Firework”. Олега прив’язали до стільця з вибухівкою, але героїні встигла врятувати зіркового детектива. Після цього вони разом запалювали сцену, а завершився номер поцілунком артиста з учасницею. Все було так пристрасно, що Винник і Горила не втрималися на ногах та впали в обіймах одне одного.

У цьому випуску саме з Горили глядачі вирішили зняти маску. Виявилося, що під нею ховалася співачка Tayanna. Олег впевнений, що його улюбленицю “прибрали” з шоу через ревнощі:

“Приревнували. Дуже приревнували… Чудова, така лагідна, голосиста, крута, така не нахабна Горила. Вона відстояла дуже достойно цю естафету”, – зауважив співак за лаштунками “Маски”.

Олега Винника вигнали зі столу на весіллі
Олег Винник поцілував Горилу

Зауважимо, що Винник і Горила неодноразово фліртували на очах у всієї країни, хоча серце Олега вже давно зайняте. Кого приписують в дружини повелителя вовчиць, окрім його бек-вокалістки Таюне, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.