Обрізала волосся та зробила модну стрижку боб-каре: 43-річна Ані Лорак змінила зовнішність заради екс-чоловіка

Відома українська співачка Ані Лорак напередодні весілля колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу змінила імідж – обрізала своє довге волосся і зробила модну стрижку боб-каре.

Нещодавно стало відомо, що колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу одружується з новою пасією – молодою візажисткою Лілією з Києва. Ця подія повністю перекреслила надії фанатів на возз’єднання співачки з турком, якому вона досі присвячує пісні, хоча офіційно пара розлучена ще з початку 2019-го, до того ж з ініціативи зірки. Тріщину шлюб дав через неодноразові зради чоловіка в той час, як його знаменита дружина гастролювала з концертами.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія

Попри те, що артистка не афішує подробиці сімейної драми, усі свої почуття вона виплескує в творчості. У нових хітах з альбому “Я жива” Ані Лорак співає про те, як їй було боляче від того, що всі мрії про вічну любов виявилися марними, адже в коханому так багато фальші.

Разом з оновленням репертуару співачка змінила імідж. Так, на червону доріжку премії “Золотий грамофон” вона вийшла у сріблястій мікросукні з відкритим верхом і високим розрізом на стегні. Цей образ вона доповнила шубою з пір’я, але найбільшу увагу привернула нова зачіска Лорак – подовжене боб-каре з чубчиком.

Схоже, це може стати крапкою в її історії з Муратом, адже дуже часто за порозі змін жінки вдаються до експериментів з волоссям.

Ані Лорак народилася і виросла в місті Кіцмань Чернівецької області. Дитинство майбутньої зірки було важким, тож свій щасливий білет у світ шоу-бізнесу після перемоги на місцевому музичному конкурсі “Первоцвіт” Кароліна не впустила. Вже в 14 років вона підписала свій перший професійний контракт з Юрієм Фальосою, тож часу на отримання вищої освіти у неї взагалі не було. Втім, це не завадило Лорак стати однією з найзатребуваніших артисток вітчизняної естради.

Більше цікавих фактів з життя знаменитості на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

23-річна дружина Остапчука натякнула йому на значну різницю у віці: “Вова, припини себе поводити як дід”

Романтичні стосунки зі значно молодшою дівчиною для чоловіків часто закінчуються розчаруванням. Відомий шоумен Володимир Остапчук також зміг перевірити, як впливає на пару різниця у віці.

Сніданки, які не куштував би Володимир Ярославський: Ірина Пруднікова чесно про участь в “МастерШеф-13”

Учасниця "МастерШеф-13" Ірина Пруднікова розвіяла популярний стереотип про кулінарні шоу. Телекамери часто не передають реальність, яка відбувається на знімальному майданчику, а тим паче поза ним.