На тлі непорозуміння з Репяховою колишня дружина Віктора Павліка повідомила про хворобу: повторення долі сина?

Нещодавно мережу сколихнула історія боротьби двох жінок Віктора Павліка: його нинішня дружина Катя Репяхова та колишня – Лариса Созаєва, не на жарт пересварилися. Дійшло навіть до суду. Що сталося – читайте у матеріалі.

Катя Репяхова опинилася у центрі уваги тоді, коли Віктор Павлік зробив їй пропозицію. Окрилена та натхненна, вона навіть уявити не могла, що одягнувши обручку, вона натягне на себе весь негатив критиків співака, а ще змушена буде відповідати на кпини його колишньої.

Чому поскандалили обраниці Віктора Павліка?

Відстежити коли дійсно почався конфлікт жінок дійсно непросто. Дві сторони – дві різні версії. Лариса, яка в один рік втратила сина та дізналася про нове весілля коханого, стверджує, що все знала про його походеньки ще задовго до офіційної заяви артиста про нову родину.

Лариса Созаєва розповіла про стосунки

Катя ж стверджує, що ніякого цинізму з її боку не було, адже і побратися вирішили, коли побачили, що Паші стало легше, і Віктор розлучився, ще задовго до проблем сина.

Нещодавно жінки схлиснулися у мережі знову. Репяхова вирішила, що Созаєва наслала до неї ботів, аби напакостити у рекламній діяльності, а третя дружина Павліка мовчати не стала та всіма ласкавими і не дуже словами висловила все, що думала про нову пасію свого колишнього.

Молода дружина Віктора Павліка вибиває моральну шкоду з його колишньої. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Втім, дуже швидко Созаєва вирішила відійти від сварки та повернулася до свого звичного життя. Лариса викладає. Вона професійна танцівниця і тому з радістю вчить хореографії молодші покоління.

Та після кончини улюбленого сина Паші, вона також допомагає всім страждальцям у боротьбі з недугами. Маючи певний пул аудиторії та вплив, Лариса радо публікує оголошення з проханням про допомогу. На цей раз кличе вртувати жінку, у якої постраждав мозок.

Колишня дружина Віктора Павліка повідомила про хворобу

У коментарях не раз прихильники відзначали її добре серце, стійкість та сміливість.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.