Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська чесно розповіла, як зародилися її стосунки з Ярославським: “Зробила крок”

Суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ольга Мартиновська вперше розповіла про історію зародження стосунків з Володимиром Ярославським. Колегам вже давно приписують роман.

Долі Мартиновської і Ярославського звела саме кулінарія, хоча свої шляхи кожен з них починав абсолютно по-різному. Володимир народився в білоруському місті Слуцьк. Цікавитися кухнею почав ще в дитинстві, батько це помітив і допоміг сину у виборі профільного навчального закладу.

Паралельно з навчанням в Полтавському технікумі харчових технологій Ярославський встигав працювати по спеціальності, а першу роботу в ресторані він отримав у 17 років. Статус одного з 25 найкращих шефів України дозволив йому стати суддею “МастерШеф”.

Володимир Ярославський

Мартиновська родом з Миколаєва. Батьки завжди бачили Олю економістом в банку, однак сама вона знайшла своє покликання у кулінарії. У студентські роки майбутня телезірка потрапила до Франції за програмою обміну.

Там вона знімала кімнату у корінної француженки, завдяки якій і відкрила в собі кухарський талант. Саме тоді стартував кастинг на 3 сезон шоу “МастерШеф” і Мартиновська вирішила випробувати свою вдачу. Так і почалося її нове життя.

Ольга Мартиновська
Ольга Мартиновська

Історія стосунків Мартиновської і Ярославського

Фанати впевнені, що між шефами вирує кохання, і на це натякають безліч романтичних фото у соцмережах, однак довгий час офіційних коментарів вони не надавали. Нарешті Ольга відкрила завісу стосунків з Володимиром і розповіла, як все починалося.

Історія кохання Ольги Мартиновської і Володимира Ярославського
Історія кохання Ольги Мартиновської і Володимира Ярославського

Виявилося, що насправді вона його недолюблювала ледь не з самого моменту знайомства, котре відбулося в ресторані “Собака з’їла голуба”. Заклад тоді був на межі закриття, а Ярославський мав повністю його перезапустити, викликав у кухарів страх і склав про себе враження, як про вимогливого і злого професіонала, однак коли команда вже була в очікуванні змін, Володимир відмовився від цієї роботи і зник.

Потім вже колишній чоловік Олі працював на кухні у Ярославського в “Goodwine”, звідки був ним звільнений, коли пара тільки-но стала батьками. Розлючена Мартиновська не могла зрозуміти, як Володимир посмів залишити молоду родину без доходу, але і після цього їхні шляхи знову перетнулися. Цього разу вже на “МастерШефі”:

“Декілька робочих днів та розмов вистачило, аби усвідомити – ми класна команда. З ним мені було легко. Ми одразу відчули спорідненість душ. Від ненависті до любові залишався лише крок. Я впевнено його зробила і жодного разу не пошкодувала”, – розповіла Ольга.

Відтепер кухарів пов’язує дуже багато чого спільного, хоча колись ніхто з них і уявити собі таке не міг.

Схожі статті