36-річна Тіна Кароль показала, хто полонив її серце: копія покійного чоловіка, але набагато молодший (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль показала своє безмежне кохання, яке цінує понад усе. Схоже, після втрати коханого чоловіка залікувати серце поп-діви зміг інший.

Тіна Кароль – не з числа зірок, які активно діляться з публікою подробицями особистого життя. Вона як ніхто інший розуміє, що щастя полюбляє тишу, адже у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром артистка відкрито демонструвала сімейну ідилію, яка зрештою трагічно обірвалася після смерті коханого через важке онкологічне захворювання.

 Всі знаки на вінчанні Тіни Кароль і Євгена Огіра
Покійний чоловік Тіни Кароль Євген Огір

Статус безутішної вдови ліг на плечі співачки у 2013 році. З того моменту вона більше не виходила заміж, але цього разу у соцмережах показала, хто назавжди полонив її серце.

Так, в Інстаграмі Тіни Кароль з’явилося фото з єдиним сином Веніаміном, якому вже 13 і який все більше стає схожим на свого покійного тата. Видно, що хлопець помітно змужнів, має стильну стрижку і носить окуляри. Поп-діва поруч з ним буквально світиться від щастя, про що говорять її очі.

Тіна Кароль показала сина Веніаміна
Тіна Кароль показала сина Веніаміна

Варто зауважити, що Веня більшу частину свого часу живе окремо від зіркової мами. Вона відправила його на навчання в Лондон, де ним опікується родина українських мігрантів. При першій же можливості Тіна або приїздить до сина, або забирає його додому на канікули.

Сама Кароль родом з Оротукану Магаданської області. У дитинстві родина майбутньої зірки перебралася до України в Івано-Франківськ, де вона й виросла, а справжнє ім’я артистки – Тетяна Ліберман. Доволі рано Таня зрозуміла, що стане співачкою, тож і освіту вона отримала профільну – в музичному училищі імені Глієра. Також у неї є диплом авіаційного університету по спеціальності менеджмент і логістика.

Більше цікавих фактів з життя Тіни Кароль дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті