Ведуча новин ТСН Лідія Таран показала фото з глибинки країни та не стримала емоцій: “Як ви тут живете, люди?”

Ведуча програми новин "ТСН" на телеканалі 1+1 Лідія Таран побувала в глибинці України, де отримала незабутні враження, якими емоційно поділилася у соцмережах.

Лідія Таран – велика любителька подорожей як за кордоном, так і в межах рідної України. Навіть у своєму напруженому робочому графіку телезірка знаходить час на активний відпочинок вдалині від дому. Цього разу ведуча вирушила з донькою Василиною від шоумена Андрія Доманського на гірськолижний курорт до Карпат.

У перший же день відпустки дівчата у всьому обмундируванні стали на лижі, тож в Інстаграмі Лідії Таран одразу з’явився фотозвіт:

“Сезон відкрито! На горах сьогодні туманно, тому ось вам фотка з черги до каси. Ми з малою пішли кататись”, – написала журналістка.

Але вже на наступний день на них чекав неприємний сюрприз у вигляді погоди. Сніг і сонце змінили хмари й дощ:

“Реальність. Але вчора… Як ви тут живете, люди?”, – дивується Лідія.

Лідія Таран не розуміє, як українці живуть в таких умовах
Лідія Таран не розуміє, як українці живуть в таких умовах

Так швидкоплинний відпочинок від роботи на каналі закінчився ще швидше, ніж очікувалося. До речі, журналістика для Таран – справа сімейна. Її батьки теж журналісти, але через те, що вони багато часу проводили на роботі, Ліда в дитинстві залишалася без їхньої уваги і не любила цю професію. Та доля все одно розставила все по своїх місцях.

Лідія Таран потрапила в ДТП
Лідія Таран

Вчитися Таран планувала на факультеті міжнародних відносин, однак не пройшла конкурс і була вимушена використати останній шанс. Зрештою майбутня зірка телеекранів подала документи в інститут журналістики, а вже у 21 рік працювала на одному з провідних каналів країни. На “плюси” Лідія прийшла у 2009 році і досі залишається невід’ємною частиною колективу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.