Як виглядають дружина і діти соліста гурту O.Torvald Євгена Галича, які назавжди змінили бурхливе життя рокера

Фронтмен українського рок-гурту "O.Torvald" Женя Галич рокер по життю, але його бурхливий норов все ж таки вдалося приборкати коханій дружині, яка зробила музиканта батьком.

Євген Галич народився 29 квітня у Полтаві. Музика завжди була його покликанням, тож вже у 5-річному віці він пішов вчитися до музичної школи. Школярем Женя познайомився з Денисом Мізюком – своїм найкращим другом і майбутнім гітаристом “O.Torvald”. З тих пір вони грають разом.

Що цікаво, після школи Галич не одразу пішов на шляху своєї мрії, а вступив у військовий інститут. Це він зробив, щоб не засмучувати батька:

“Не можна сказати, що я гостро шкодую про це, але, можливо, не варто було втрачати там п’ять років свого життя. Я жодного разу не скористався знаннями з інституту. Хіба що став більш дисциплінованим”, – розповідав рокер в інтерв’ю журналу Viva.

Женя Галич вперше показав дружину і дітей
Женя Галич вперше показав дружину і дітей

Популярність до Жені прийшла вже після навчання. Саме зустріч з майбутньою дружиною вберегла Галича від долі багатьох його колег, які зі славою спилися.

Як виглядає дружина Євгена Галича

З Валерією лідер “O.Torvald” познайомився у 2008 році в клубі. Вона тоді нічого про нього не знала. Йому було 24, їй 17, але саме після зустрічі з нею норовливий рок-музикант вирішив остепенитися. На той момент у дівчини був хлопець, і Женя не збирався розбивати їхні стосунки:

“Разом їздили на секонд-хенди, в кіно, дивилися якісь театральні постановки, мені просто було з нею шалено цікаво”.

Дружина Жені Галича
Дружина Жені Галича

Так вже у 2009-му Валерія і Євген одружилися. Галич ніколи не приховував від коханої, що музика завжди буде для нього на першому місці, а вона завжди буде його дружиною.

Діти Жені Галича

У 2013 році пара стала батьками дочки Єви, а ще через 4 роки на світ з’явився син Данило. За словами співака, батьківство змінило його найбільше:

“У мене раніше практично не було вразливих сторін, мене неможливо було засмутити, роздратувати, змусити нервувати, переживати, боятися, біситися. Донька зі мною зробила страшні речі: я став більш вразливим і недовірливим”.

Дружина і діти Євгена Галича
Дружина і діти Євгена Галича

Схожі статті