46-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає її будинок зсередини: бабусин інтер’єр з видом на Дніпро

Наталія Могилевська не має звички хизуватися власним житлом. Для журналістів тривалий час залишалося загадкою, як виглядає будинок зірки середини. І як грім серед ясного неба, Наталія сама показала інтер'єр її дому.

Щоб потрапити у середину будинку Наталі Могилевської папараці навіть вдавалися до зйомки з дронів, але нічого, окрім співачки на балконі, яка коштувала йогурт, їм відзняти не вдалося. Зірка лише посміялася над спробами журналістів дістати ексклюзивні кадри, але здається, що інтер’єр її маєтку — не така вже таємниця.

Собака Наталії Могилевської
Наталія Могилевська показала, як виглядає її будинок зсередини

Могилевська вперше показала інтер’єр свого будинку

Як відомо, у співачки є невеличкий будинок на березі Дніпра. Там вона проводить свої вихідні, канікули і їздить туди, коли хоче побути наодинці. Район вельми тихий і варто відзначити, не елітний.

Могилевська вперше показала інтер’єр свого будинку. Кадри, які вдалося дістати журналістам

А нещодавно вона опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram невеличку рекламу для магазину домашнього одягу, у якому засвітила інтер’єр кухні та зали. Варто відмітити, що зірка вирішила звільнитися від різноманітних кліше про життя багатих людей і облаштувала свій дім максимально комфортно без зайвого пафосу.

Наталія Могилевська показала, як виглядає її будинок зсередини. Скріншоти особистої сторінки співачки

Як можна помітити, зірка обожнює натуральне дерево, адже обшила ним стіни під колір паркету на підлозі. Кухня у співачки досить звичайно, максимально функціональна та неяскрава. Теж саме стосується м’яких меблів. Вони нагадують моду на інтер’єр у двотисячних.  Також варто відзначити, що зірка обожнює живі квіти, і їх досить багато вдома у артистки.

Схожі статті