44-річна Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура: відлякували вчинки і характер мусульманина

Відома українська співачка Камалія вже 20 років є дружиною пакистанського мільярдера, за якого навіть не збиралася виходити. У чому була проблема, дізнайтеся в нашій статті.

Коли українська співачка Камалія стала дружиною впливового бізнесмена, її почали звинувачувати у тому, що вона влаштувала творчу кар’єру за його рахунок. Правда ж полягала у тому, що дівчина вийшла на естраду набагато раніше, ніж познайомилася з майбутнім чоловіком. Ба більше, саме завдяки професії співачки, вона зустрілася з Захуром.

Мохаммад Захур зізнався, що йому некомфортно у їхньому з Камалією будинку
Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура

Пакистанський багатій побачив свою суджену під час свята його колеги. Камалія виступала для чоловіків, а згодом отримала пропозицію виступати і на дні народження Мохаммада. Саме так розпочався їхній роман.

Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура

І хоча між закоханими з’явилися глибокі почуття, артистка не поспішала з печаткою у паспорті. Зірка відверто боялася йти під вінець і всіляко намагалася уникнути цього питання. Страх посилила ситуація з колишнім хлопцем Камалії, який дуже тиснув на неї і привів до РАЦСу за руку. Виконавиця налякалася, тут же покинула його і сховалиюася в кущах.

Як виглядає свекруха Камалії
Камалія не хотіла виходити заміж за мільярдера Захура

На жаль, Мохаммад також не зміг зробити коханій романтичну пропозицію, адже знав про фобію Камалії. Втім, як благочестивий мусульманин, він волів стати офіційним чоловіком артистки. І зробив для цього усе необхідне.

Він придумав геніальний, але дуже простий план: запросив її на весілля до друзів, яке насправді було її власним весіллям. Зірка підозрювала, але все ж таки довірилася партнеру. Коли вона зрозуміла, що тікати нікуди, наважилася на найсерйозніший крок у її житті. У Пакистані Камалія стала дружиною металургійного короля.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.