Чи соромиться Катя Осадча низького зросту Юрія Горбунова та як проявляються комплекси пари на спільних фото

Катя Осадча та Юрій Горбунов разом уже чотири роки. Пара разом виховує двох синів — їх вважають одним із найкрасивіших подружь в українському бомонді.

Катю Осадчу та Юрія Горбунова називають однією з найкрасивіших українських знаменитих пар. Зірки вітчизняного телебачення виховують двох синів — Івана та Данила. Щоправда щасливі батьки не показують облич своїх малюків.

Для обох цей шлюб — не перший досвід. Катя ще у 18 років почала жити разом із київським бізнесменом, а Горбунов 20 років був у шлюбі з театральною режисеркою, з якою познайомився ще під час навчання в університеті.

Юрій Горбунов і Катя Осадча
Юрій Горбунов і Катя Осадча

Часом в глобальній мережі можна наткнутися на коментарі щодо різниці між двома знаменитостями. На фан-сторінці Осадчої можна зустріти коментарі щодо росту шоумена — мовляв, Юрій відчуває себе некомфортно поряд з дружиною.

Катя Осадча дійсно досить висока та струнка. З 14 до 18 років зірка професійно працювала моделлю. Після цього вона повернулася до України, де почала опановувати професію телеведучої.

Телеведуча має чудову фігуру, довгі та стрункі ноги та привабливу зовнішність. Навіть після трьох вагітностей незмінна ведуча “Світського життя” могла похвастатися ідеальними параметрами.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Якщо переглянути спільні фото подружжя в соціальних мережах, можна помітити, що Катя прибирається, щоб здаватися нижчою. Насправді між Юрієм та його обраницею різниця у рості складає трохи більше 10 сантиметрів.

Катя як справжня модель має 180 сантиметрів, Юрій Горбунов — 1,68 см. Хоча самі заховані абсолютно ніяк не реагують на подібні домисли людей щодо комплексів. І Осадча, і Горбунов щасливі у своєму шлюбі й вважають, що зовнішність грає у міцних стосунках одну з останніх ролей.

Схожі статті