Не змогли пробачити одне одного: історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

Свого часу стосунки Олександра Пономарьова та Олени Мозгової наабияк привертали увагу аудиторії. Але шлюб, який так був цікавий публіці протривав зовсім недовго.

Коли Олександр Пономарьов та Олена Мозгова вступили у стосунки, у спадкоємиці відомого композитора вже була донька від іншого чоловіка. Кохання молодого музиканта було настільки сильним, що він прийняв маленьку Зою, як власну доньку. Незабаром у пари з’явилася спільна донечка Женя. З весілля пара не поспішала, адже продюсерка не вірила у шлюб, а незабаром стало зрозуміло, що почуттів у неї не має.

Історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

Історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

Новина про розлучення двох зірок розійшлася, як грім серед ясного неба. Микола Мозговий, який самого початку не вподобав Пономарьова, завзято шукав юристів, які допоможуть йому відсудити квартиру у співака для його онучки Євгеній. Тоді Олена не зволікала і пояснила журналістам, що розірвала стосунки через те, що закохалася. Але факт фізичної зради повністю заперечила.

Олена Мозгова з батьком
Історія кохання Пономарьова і Мозгової, яка завершилась грандіозним скандалом

І все ж таки, у Олександра Пономарьова, певно залишилися образи. Через 15 років, які нібито позитивно вплинули на стосунки колишніх закоханих, він дає інтерв’ю, в якому розповідає, що Олена Мозгова йому зрадила. Продюсерка не змогла стерпіти подібного кроку від співака і публічно звернулася до нього з проханням забути її назавжди, і більше ніколи не обговорювати з журналістами. Чоловік проігнорував скандальне повідомлення екс-дружини. Олена наполягає на тому, що ніколи не вчиняла з чоловіком так, як він це подає. Найіронічніше у цій історії — факт того, що Олександр Пономарьов зраджував своїй наступній дружині Вікторії Мартинюк.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.