Що відомо про дружин Хіменеса-Браво: Ярославському слід пильнувати за Мартиновською, аби Ектор не відбив

Особисте життя судді шоу "МастерШеф" Ектора Хіменеса-Браво сповнене таємниць і чуток, а головна тема для обговорення в мережі – кохані жінки та дружини кулінара.

Офіційна біографія Ектора Хіменеса-Браво у відкритих джерелах зазначає, що одруженим він ще не був, однак статус нареченого йому вже знайомий. І свою наречену шеф-кухар зустрів саме в Україні, вже маючи певну медійність і популярність.

Свою першу пропозицію руки та серця Ектор зробив дівчині, яка на 19 років молодша за нього – Анні Тягун. Між ними спалахнув службовий роман після того, як Анна почала працювати в Кулінарній академії Хіменеса-Браво. Латиноамериканець називав обраницю справжнім коханням, освідчився їй і навіть познайомив з рідними в Колумбії. Фанати чекали на пишне весілля, однак несподівано пара перестала з’являтися на публіці разом та викладати спільні фото.

Колишня наречена Ектора Хіменеса-Браво Анна Тягун. Фото взято на просторах мережі

Виявилося, що стосункам прийшов кінець через надмірну публічність, до якої Тягун була не готовою. Дівчина поставила Ектору ультиматум – або вона, або телебачення, котре на той момент вже стало невід’ємною частиною його життя. Кухар зробив вибір не на її користь, тож розрив був неминучим. З того моменту Хіменес-Браво вирішив більше не виставляти особисте на широкий загал.

Ектор Хіменес-Браво полишив Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво знайшов нове кохання

Ще до Анни у судді “МастерШеф” були серйозні відносини з жінкою з Канади, проте і там не склалося – вона була затятою кар’єристкою і не збиралася створювати сім’ю. А після Анни довгий час Ектор перебував у статусі холостяка, який нещодавно змінив. Окрилений новими почуттями Хіменес-Браво повідомив у соцмережах, що у нього з’явилася дівчина. Її особистість він тримає в секреті, однак на спільній фотографії з коханою фоловери побачили в ній Мартиновську.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську

Що цікаво, Ользі вже давно приписують роман з Володимиром Ярославським, та які насправді інтриги вирують поза знімальним майданчиком “МастерШеф” – достовірно невідомо.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.