Відомі українки, яких кидали чоловіки: Злата Огнєвіч, Наталія Могилевська, Аліна Гросу та інші знаменитості

Після того, як від Злати Огнєвіч пішов переможець "Холостячки-2" Андрій Задворний, згадаємо, кого ще з українських зіркових красунь кидали чоловіки.

Більшість людей вважає, що життя зірок казкове і щасливе, однак навіть за плечима найвідоміших і найкрасивіших є сумні історії кохання, які закінчувалися розбитими серцями, розчаруванням і сльозами.

Злата Огнєвіч

На очах у всієї країни співачка Злата Огнєвіч сказала “Так” бізнесмену Андрію Задворному у фіналі романтичного реаліті “Холостячка”. Однак вже на пост-шоу, присвяченому життю учасників після проєкту, пара зізналася, що вони не разом. Коханий кинув зірку через півтора місяці стосунків, і зробив це доволі жорстко – Андрій взяв паузу на тиждень, а потім приїхав до Злати і заявив, що почуття зникли.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Аліна Гросу

У 2019 році Аліна вийшла заміж за московського бізнесмена Олександра Комкова, весілля з яким було надзвичайно пишним і розкішним. Втім, навіть до першої річниці закохані разом не протрималися.

Пізніше в інтерв’ю Гросу зізнавалася, що одруження було кроком для порятунку відносин, які вже дали тріщину, проте з цього нічого не вийшло. Чоловік Аліни поставив її перед фактом, що зустрів іншу. Це і стало крапкою.

Обман Аліни Гросу викрито. Друг екс-чоловіка зірки розкрив приховану співачкою правду
Від Аліни Гросу пішов чоловік

Наталія Могилевська

Поп-діва української естради теж має на своєму рахунку любовну драму. У дев’яності Наталя зустрічалася зі своїм продюсером Олександром Ягольником, який в один момент освідчився їй, проте співачка так і не одягла обручку через те, що перед пропозицією руки та серця чоловік завів розмову про гроші.

Між ними виникло непорозуміння, яке закінчилося тим, що Олександр покинув Могилевську по дорозі додому викинув обручку в озеро.

Наталя Могилевська та Олександ Ягольник (посередині)
Наталя Могилевська та Олександр Ягольник (в білому светрі)

TAYANNA

Колишній цивільний чоловік Тетяни Решетняк (справжнє ім’я TAYANNA) Єгор Глєб пішов від неї до Ані Лорак після трьох років разом. У пари є спільний син Даніель, однак щасливу родину їм побудувати все одно не вдалося. Крім того, співачка не приховує, що у стосунках траплялися епізоди фізичного насильства.

TAYANNA та Єгор Глєб з сином
TAYANNA та Єгор Глєб з сином

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.