40-річний Потап збирається забрати Настю Каменських з України: країна залишиться без легендарної співачки?

Відомий український продюсер Олексій Потапенко дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому поділився планами про розвиток кар'єри Насті Каменських за кордоном.

Відомий український продюсер Потап та його дружина Настя Каменських наважилися зізнатися у тому, що вони подружжя 2019 року за допомогою серії публікацій в соціальній мережі Instagram.

Весілля Потапа і Насті
Потап збирається забрати Настю Каменських з України

Обидва артисти оприлюднили світлини з весілля у київському лісі, яке відіграли у той же день. Аудиторія довго не могла повірити у справжність цих подій. Фанати підозрювали, що це зйомки кліпу або піар, але зірки поквапилися пояснити, що вони насправді побралися.

Два роки згодом Потап зізнався, що це було несправжнє весілля, а реальне відбулося багато років тому у Лас-Вегасі. Тобто пройшло небагато часу після розлучення з його першою дружиною Іриною Горовою.

Потап збирається забрати Настю Каменських з України

За цей час співачка встигластати справжньою дівою для українських слухачів. Декілька років тому завдяки Мішель Андраде вона змогла стати популярною в іспаномовленнєвих країнах. Але на цьому апетити зіркового подружжя не згасають.

Потап та Настя Каменських
Потап збирається забрати Настю Каменських з України

Нещодавно Потап дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізнався, що 2022 року планує знаходитися з Настею Каменських здебільшого за кордоном. Пара рішуче налаштована зробите Каменських світовою зіркою і зважаючи на її успіх у Мексиці та Іспанії, в них усе вийде. Звісно, з українського ринку вони не підуть і Каменських буде давати концерти на батьківщині. Однак, фокус буде направлений в іншу сторону. Чи насправді Потап такий талановитий продюсер, буде видно з результатів його роботи над світовою популярністю Насті.

Схожі статті