У 32-річної Мартиновської з’явилася суперниця: Ектор Хіменес-Браво не може викинути з голови іншу – “Колишня”

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво вміє інтригувати публіку неоднозначними повідомленнями. Що сталося на цей раз особистому житті зірки?

Декілька місяців тому українськийшев-кухар та ресторатор колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво повідомив про те, що його серце не вільне. У зірки з’явилася кохана, з якою він будує серйозні стосунки.

Ектор Хіменес-Браво йде в президенти України
Ектор Хіменес-Браво не може викинути з голови загадкову особу

Для того, щоб уникнути минулих помилок, на цей раз знаменитість не збирається робити кохану публічною особистістю. Як пояснив зірка, то саме цей фактор зруйнував його попередні романи. Але фотографіями обраниці він все ж таки ділився, і в одній з них користувачі мережі впізнали Ольгу Мартиновську. Хтось у вірив у можливість цих стосунків, хтось вирішив, що це не може бути правдою, але як відомо, у шоу-бізнесі можливо все.

Ектор Хіменес-Браво не може викинути з голови загадкову особу

Але наявність коханої не заважає кухарю не тільки отримувати любовні записки, але і демонструвати їх публіці. Так, нещодавно зірка похизувався на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram запискою, яку він отримав у коробці, що лежала під його дверима.

Ектор Хіменес-Браво не може викинути з голови загадкову особу. Скріншоти особистої сторінки шеф-кухаря

Зміст листівки був дуже простим: відправник написав, що скучив. Ектор Хіменес-Браво зізнався, що гадки не має, хто ж міг надіслати йому це повідомлення, але має здогадки. Він запропонував користувачем подумати, хто ж це мінути міг бути: колишня дівчина, мама, фанатка та мама колишньої.

Хто б це не міг бути, але шеф-кухар не можу виконати думки про таємничу особу з голови.

Схожі статті