13-річний син Тіни Кароль розповів, як на неї реагують однокласники: “Говорять, що у мене занадто молода мама”

Поп-діва української естради Тіна Кароль самотужки виховує сина Веніаміна, якому нещодавно виповнилося вже 13 років. Хлопчик живе і вчиться в Британії.

Щастя материнства Тіна Кароль пізнала у шлюбі зі своїм продюсером Євгеном Огіром. Веня з’явився на світ у 2008 році і зробив батьків найщасливішими на світі. Однак тривати вічно сімейній ідилії не судилося – у 2013-му чоловік співачки помер після довгої боротьби з раком шлунку.

Тіна вкладала у лікування коханого усі гроші і сили, в один момент у Євгена навіть наступила ремісія, проте хвороба повернулася. Втрата чоловіка була для поп-діви великим ударом, а зібратися і стати сильною вона змогла лише заради сина.

Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміно
Тіна Кароль з чоловіком Євгеном Огіром та сином Веніаміном

Веніаміну 13, він вчиться у престижній школі в Лондоні, де навчання виливається Кароль в копієчку – за рік доводиться викладати близько мільйона гривень. Втім, знаменитість робить від себе все можливе для кращого майбутнього своєї дитини, тож ці гроші для неї не проблема. Особливо, враховуючи її популярність і затребуваність на українській сцені.

На день народження сина Тіна особисто прилетіла привітати іменинника і підготувала йому довгоочікуваний подарунок – ігрову консоль, про яку він мріяв. В інтерв’ю для “Світського життя” артистка сказала, що подарувала приставку за успіхи у навчанні.

Син Тіни Кароль живе в Лондоні
Син Тіни Кароль вже переріс маму

Також хлопчик почав займатися дзюдо і вже переріс маму. Зірка не перестає цьому радіти, адже тепер поряд з сином виглядає як його сестра:

“Веня каже: “Я бачу ти зараз блонда. Ти це зробила спеціально, щоб бути ще молодшою? І так всі в школі говорять, що у мене занадто молода мама. Кажуть – а чого вона в тебе така молода, їй 16?”. Я кажу: “Боже, які хороші діти”.

Тіна Кароль розповіла про однокласників Веніаміна

Більше цікавого про життя Веніаміна дізнавайтеся на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.